„Kontaktų mainai“ išbudino Klaipėdos visuomenę

Bendrovė „Diena Media News“ įnešė naujų vėjų į pavasarinę Klaipėdą. Uostamiestyje pirmąkart surengtas renginys “Kontaktų mainai“.

Susitikimas ir pasikeitimas kontaktais, bendravimas, pasidalinimas idėjomis ir tolesni planai. Toks renginio „Kontaktų mainai“ tikslas. Jo organizatoriai bendrovė „Diena Media News“. Tokio pobūdžio renginys, vykęs ketvirtadienį, – naujiena Klaipėdoje. Tad uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas pripažino, kad „Kontaktų mainai“ jam iš pradžių pasirodė keistokas renginys, bet kai susipažino su jo esme ir turiniu, susirinkusiems linkėjo susitikti daug bendraminčių.

„Labai sveikinu visus susirinkusius čia, į, mano manymu, labai perspektyvų ir prasmingą renginį. Tai – puiki starto aikštelė jauniems žmonėms pradėti savo karjerą. Kita vertus, jau įsitvirtinusiems klaipėdiečiams smagu pajausti jaunatvišką pulsą ir surasti būsimus kolegas, partnerius ar darbuotojus. Linkiu šiam renginiui pasiekti šių tikslų“, – „Kontaktų mainuose“ linkėjo Klaipėdos meras V.Grubliauskas.

„Vakaruose tokie renginiai labai populiarūs. Lietuvoje – tai naujas dalykas, bet manau, kad Lietuva tam jau pribrendusi, nes jaunimas važinėja, grįžta, ir mato, kaip kas vyksta kitur. Tokie susitikimai labai vertingi, ypač jaunimui“, – pasakojo renginio iniciatorius „HSBC Bank USA“ viceprezidentas Rokas Beresniovas.

„Buvome Kaune, buvome Vilniuje, dabar renginys „Kontaktų mainai“ – Klaipėdoje. Visuose miestuose susirinko labai skirtingi žmonės. Vilniuje matėme, kad didžioji dalis susirinkusiųjų buvo smulkaus ir vidutinio verslo įmonių vadovai, Kaune didžioji dalis renginio dalyvių buvo jauni žmonės, studentai, tik pradedantys savo karjeros kelią. Susidaro įspūdis, kad Klaipėdoje šio renginio publika mišri, čia labai geras balansas tarp pradedančiųjų ir įmonių vadovų“, – pastebėjo kitas renginio „Kontaktų mainai“  iniciatorius Edvinas Minkštimas.

„Mes su E.Minkštimu šitą idėją atnešėme kompanijai „Diena Media News“ ir jie sako, bandom, darom, tai tikrai daug resursų nereikalaujantis renginys. Tačiau bendruomenei tai labai naudinga“, – įsitikinęs R.Beresniovas.


Šiame straipsnyje: kontaktų mainai

NAUJAUSI KOMENTARAI

mama

mama portretas
tokia klaikia kanceliarine kalba visi šneka, šiurpas net krečia nuo tokių primityvių tekstų.

ir dar

ir dar portretas
kaip kokiam kaimo ,,chebrantu'' suvaziavime atrodo pilieciai,veideliai kaip pudeliuku-tarnauju,nes tupas esu-suniuku

Ko pykstam

Ko pykstam portretas
Renginys buvo išties puikus. Na, gal po tokios mero kalbos ir ištyso žmonių veidai, bet meras ilgai nebuvo ;-)
VISI KOMENTARAI 4

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių