Žmonės stebisi pabrangusiais loterijos bilietais

Tikriausiai ne vienas iš mūsų esame svajoję laimėti loterijoje. Tik dažniausiai ne visi nusiperkame loterijos bilietą. Tačiau žmonės, kurie ieško lengvų praturtėjimo būdų ir perka loterijos bilietus buvo nemaloniai nustebinti pakilusiomis loterijos „Vikingų loto“ bilietų kainomis.

Viena klaipėdietė portalui „kl.lt“ pasiskundė, jog pirkdama loterijos bilietą buvo nemaloniai nustebinta, kai iš jos parduotuvės kasoje buvo pareikalauta didesnės pinigų sumos nei ji buvo pratusi mokėti už loterijos bilietus. Anksčiau 2 litus kainavusio loterijos bilieto kaina dėl nežinomų priežasčių pakilo visu litu.

Moteris teigė, jog visiškai nesupranta, kodėl staiga buvo pakelta loterijos „Vikingų loto“ bilietų kaina.

Loteriją globojančios kompanijos „Olifėja“ klientų aptarnavimo specialistė Ernesta Stravinckienė patvirtino, jog bilietų kaina tikrai pakito.

Tam, pasak E. Stravinckienės, įtakos turėjo naujos galimybės loterijoje žaidėjams laimėti didesnius piniginius prizus. Mat, specialistės teigimu, didesnės galimybės laimėti daugiau didesnių piniginių prizų dažnai gali kilstelti ir atitinkamos loterijos bilieto kainą.

Kaip teigė „Olifėja“ atstovė, jog 50 proc. pakilusi „Vikingų loto“ loterijos bilietų kaina nėra signalas, kad artimiausiu metu brangs ir loterijos bilietai. Kitų šios kompanijos organizuojamų žaidimų ar loterijų bilietų kainos artimiausiu metu turėtų nekisti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha

cha portretas
Jei nepatinka- tegul ir neperka...

babune

babune portretas
Ne pirmos būtinybės prekė, tegu ir 10 lt kainuoja

HA HA HA

HA HA HA portretas
taigi reikia is kvailialiu pasipinigaut(vikingui RESPEkT)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių