Žmonai ginklu grasinęs vyras nusišovė pats

Kretingos rajone gyvenęs vyras, užsitraukęs pareigūnų nemalonę dėl grasinimo nušauti žmoną, po dešimties dienų rastas nusižudęs.

Sekmadienį apie 13.30 valandą Klaipėdos rajone netoli Greičiūnų kaimo, pamiškėje aptiktas negyvas vyras. Tai Mikoliškių kaimo gyventojas Petras G.

Vyras mirė nuo šautinės žaizdos į burną. Įtariama, kad tai savižudybė. Tačiau pareigūnai tiria ir kitas įvbykio versijas.

Šalia velionio gulėjo savadarbis neregistruotas šautuvas, pritaikytas šaudyti mažo kalibro šoviniais.

Balandžio 21 dieną šis vyras policininkų buvo sulaikytas ir išvežtas į komisariatą, nes girtas triukšmavo namuose ir grasino žmonai ją nušausiąs.

Tądien pareigūnai paėmė iš Petro G. du neteisėtai laikomus šautuvus. Greičiausiai dar vieną, savadarbį šautuvą vyras buvo paslėpęs.

Daug metų dirbęs miškų urėdijoje Petras G. buvo vertinamas kaip geras darbuotojas, ilgokai buvo eiguliu, tačiau įjunko girtauti.

Girininko teigimu, per girtavimą vyras apleido darbą, buvo paliktas dirbti puse etato, o vėliau dirbo eiliniu darbininku. Pernai vasarą, kai girtavimas tapo nebevaldoma problema, buvęs eigulys buvo atleistas.

Greičiausiai panašiu metu jis neteko leidimo teisėtai laikyti šautuvą.

Buvusių bendradarbių tikinimu, tarnyboje iš šio vyro sunku būdavo išpešti žodį.


Šiame straipsnyje: savižudybė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių