V.Lekevičius - ir prieš sūnų, ir prieš savo klubą

Tokioje akistatoje antradienį atsidurs „Atlanto“ klubo prezidentas Vacys Lekevičius.

Plikių „Sakuonos-Klarksono“ komandos vartus ginantį 47-erių futbolo specialistą stoti prieš saviškius privertė Lietuvos futbolo taurės turnyro burtai, ketvirtajame etape į porą suvedę uostamiesčio ir Klaipėdos rajono ekipas, 18.30 val. susiremsiančias Klaipėdos centriniame stadione.

„Atlantui“, kurio pagrindiniu vartininku yra V.Lekevičiaus sūnus 26-erių Arnas, tai bus pirmosios varžybos naujajame taurės turnyre. Pirmąjį etapą praleidusi „Sakuonos-Klarksono“ ekipa, vėliau įveikė dvi Vilniaus vienuolikes – „Olimpiją“ (7:0) ir „LiCS“ (4:1).

„Šioms rungtynėms ruošiuosi itin uoliai, tai bus mano svarbiausias susitikimas per pastaruosius metus, – ryžtingai kalbėjo V.Lekevičius. – Nors esu „Atlanto“ prezidentas, tačiau aikštėje aš tai užmiršiu. Parodysiu, jaunimui, kaip reikia kovoti“.

Šiandien 18.30 val. Kretingoje „Minija“ žais su Vilniaus „Granitu“, Druskininkuose Alytaus „Vidzgiris“ su Vilniaus „Reo“, pusvalandžiu anksčiau Kaune prasidės susitikimas tarp „Kauno“ ir Lavoriškių (Vilniaus r.) „Legiono“.

Į penktąjį etapą, kuriame į kovą stos kai kurios A lygos komandos, jau yra iškopę Šiaulių „Tauras“, Kėdainių „Nevėžis“ ir „Lifosa“, Kauno „91 United“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių