Vėlinių eismą pakoreguos gatvės rekonstrukcija

Joniškės gatvės dalies rekonstrukcija privertė koreguoti Vėlinių eismo schemą. Prie kapinių jis bus organizuojamas ratu.

Prieš pakeičiant Vėlinių eismo schemą, Klaipėdos savivaldybės Saugaus eismo komisijos pirmininkas Viačeslavas Karmanovas domėjosi, ar Joniškės gatvę remontuojanti įmonė negalėtų užpilti žvyro, kad čia būtų galima statyti automobilius.

Tačiau Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėja Violeta Staskonienė pabrėžė, kad tai nėra įmanoma. Gatvė yra virtusi statybų aikštele – nuimta jos asfalto danga.

Saugaus eismo komisija patvirtino, kad eismas Vėlinių metu prie Joniškės kapinių bus organizuojamas ratu. Vairuotojai iš Liepų gatvės važiuos į Joniškės, toliau Kelmiškės ir Rūko gatves. Čia bus organizuojamas vienpusis eismas. Iš viso susidarys apie 200 metrų.

Sulaukta nusiskundimų, kad dėl spūsčių susidarančių dėl Joniškės gatvės rekonstrukcijos, sudėtinga išvažiuoti iš Jaunystės į Liepų gatvę.

Prašyta, kad šioje vietoje būtų įrengtas šviesoforas. Laikino įrenginio pastatymas atsieitų apie 50 tūkst. litų. Tačiau Saugaus eismo komisijos nariai nusprendė, kad dėl metų neverta išleisti tokios sumos šviesoforui. Paprašyta, kad piko metu čia budėtų policija.

„Tada paaiškės, ar tikrai spūstys piko metu nėra išpūstas reikalas“, – teigė V.Karmanovas.


Šiame straipsnyje: Joniškės gatvėVėlinės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių