Uostamiestyje – nauja statybinių medžiagų parduotuvė

Klaipėdoje duris atveria apdailos ir statybinių medžiagų prekybos centras „MOKI -VEŽI“. Tai jau 23-ia šio prekybinio tinklo parduotuvė. Naujoji parduotuvė uostamiestyje įsikūrė strategiškai patogioje vietoje - Šilutės plentas 83A.

Bendras prekybos centro plotas sudaro daugiau kaip 3000 kv. metrų, be to įrengta erdvi 200 kv. metrų lauko prekybos aikštelė. Klientų patogumui šalia parduotuvės suprojektuota 110 vietų stovėjimo aikštelė. 

„Į prekybos centrą Klaipėdoje investuota apie 15 mln. litų, sukurta 50 naujų darbo vietų. Nepaisant šalį apėmusio ekonominio sunkmečio, mūsų bendrovė įžvelgė palankias sąlygas planuojant ateities veiksmus ir investavimo galimybes. Sėkmingos mūsų ankstesnės investicijos, verslo stabilumas ir sistemingas tikslo siekimas užtikrino veiklos plėtrą atrandant vis naujas rinkas“, - sakė bendrovės „Makveža“ direktorius komercijai Gintautas Butkevičius. 

„MOKI - VEŽI“ prekybos centras Klaipėdoje atidarymo proga visiems apsilankiusiems žada išskirtines nuolaidas. Du pirmuosius gruodžio šeštadienius visi apsilankę naujajame prekybos centre turės išskirtinę galimybę remontui ar statybai reikiamas medžiagas įsigyti ne tik pigiau, bet ir tiesiogiai iš gamintojų bei tiekėjų gauti išsamią informaciją apie prekių savybes, technines charakteristikas, o gal ir pasiderėti.


Šiame straipsnyje: moki veži

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių