Uostamiesčio gatvės pradėtos valyti visu pajėgumu

Popietę prasidėjusi pūga dar kartą privertė sunerimti Klaipėdos miesto savivaldybės vadovus. Po pirmojo sniego nuobaudą gavę gatvių valytojai sulaukė dar vieno raginimo dirbti geriau.

Dėl nevalomų gatvių klaipėdiečiai ėmė skambinti ir skųstis Miesto tvarkymo skyriui.

„Žmonės piktinosi, kad nevalomos Jaunystės, Klaipėdos gatvės. Miesto gatvėms valyti skirta keturiolika mašinų, tačiau jų nematyti. Mes neribojame ir nenurodinėjame, kiek kartų ir kaip valyti. Mokame už atliktus darbus, tam yra numatyta pakankamai pinigų“, - sakė Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė.

Bendrovės „Specialus autotransportas“ atstovai tikino, kad popiet mieste dirbo keturi sniego valytuvai. Tačiau Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda davė nurodymą dar neprasidėjus piko valandoms į gatves išleisti visus aštuonis valytuvus.

„Oro sąlygos labai greitai kinta, todėl atsiprašome gyventojų dėl nepatogumų. Dedame visas pastangas, kad mieste būtų užtikrintas saugus eismas. Ir toliau reikalausime, kad valytojai reaguotų operatyviau. Miestas turi būti švarus“, - užtikrino administracijos direktorius Aloyzas Každailevičius.

Transporto eismas pagrindine uostamiesčio gatve - Taikos pr.:

 


Šiame straipsnyje: gatvių valymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių