Ukrainiečiai susipažins su uosto galimybėmis

Penktadienį Klaipėdos uoste lankysis Odesos srities (Ukraina) delegacija. Vizito tikslas - susipažinti su Klaipėdos uosto veikla, infrastruktūra, plėtros perspektyvomis bei logistika.

2004 m. spalio 18 d. buvo pasirašyta dvišalė tarptautinė bendradarbiavimo sutartis tarp Klaipėdos apskrities viršininko administracijos ir Odesos srities valstybinės administracijos.

Pagrindiniai delegacijos atstovų interesai - susipažinti su Klaipėda, jos ekonomine situacija, verslo klimatu, tarptautinio bendradarbiavimo bei investavimo galimybėmis.

Delegacijos narių veikla yra tiesiogiai arba netiesiogiai susijusi su transportu ir logistika, todėl juos ypač domina Klaipėdos uostas, jo infrastruktūra bei logistika, uoste veikiančios įmonės bei uosto pajėgumai ir plėtros galimybės.

Delegacija, susidedanti iš trylikos viešojo bei privataus sektorių atstovų, aplankys didžiausią uosto krovos kompaniją AB „Klaipėdos jūrų krovinių kompanija" (KLASCO). Šios kompanijos atstovai supažindins svečius su įmonės vykdoma veikla bei perspektyvomis.


Šiame straipsnyje: ukrainiečiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių