Tiltų gatvė laukia eismą draudžiančių ženklų

Automobilių ir motociklų eismas Tiltų gatve visiškai turėtų būti uždraustas jau ateinančią savaitę. Laukiama kol bus atvežti užsakyti kelio ženklai.

„Įmonės „Sankryža“ atstovų teigimu, ženklai turėtų būti atvežti artimiausiomis dienomis. Jei ryt ar poryt atvežtų, juos pradėtume statyti dar šią savaitę. Tačiau realiai mąstant, eismas Tiltų gatve galėtų būti uždraustas nuo ateinančios savaitės“, – tvirtino Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda“.

Pastačius kelio ženklus, Tiltų gatve galės važinėti tik dviračiai ir viešasis transportas – autobusai bei maršrutiniai taksi.

Transporto priemonių eismą draudžiantys ženklai vadinamosios plytos bus pastatyti prieš Danės tiltą ir iš karto už žiedo. Tuo siekiama, kad vairuotojai iš karto pamatytų, kad į Tiltų gatvę važiuoti draudžiama.

Atsižvelgiant į draudimą, Daržų gatvėje bus padarytas dvipusis eismas. Eismo organizavimas šiek tiek keisis ir kitose senamiesčio gatvelėse. Anot L.Dūdos, dalyje jų bus atidarytas eismas.

Nauji ženklai, kurie bus sustatyti Tiltų gatvėje ir aplinkinėse gatvelėse kainuos apie 20 tūkst. litų.

Visiškai uždrausti automobilių ir motociklų eismą Tiltų gatve Klaipėdos saugaus eismo komisija nusprendė balandžio pabaigoje. Viltasi, jog draudžiantys kelio ženklai bus pastatyti per dvi savaites, bet darbai užsitęsė. Užtruko senamiesčio eismo schemos peržiūrėjimas ir korekcijos.


Šiame straipsnyje: Tiltų gatvėBiržos tiltas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių