Šilutės rajone įkliuvo dar vieni degtindariai

Žemaičių Naumiesčio policijos pareigūnai trečiadienį Šilutės rajone, Gedikų kaimo miške, demaskavo naminės degtinės varyklą.

Žemaičių Naumiesčio policijos pareigūnai trečiadienį, apie 15.15 val., Šilutės rajone, Gedikų kaimo miške, demaskavo naminės degtinės varyklą. Policijos pareigūnai, atvykę į įvykio vietą, rado du vyriškius besidarbuojančius pačiame įkarštyje. Naminę degtinę gamino, anksčiau teisėsaugos akiratin patekęs už naminės degtinės gaminimą, 31 metų švėkšniškis P.S. Jam talkino vietos gyventojas 22 metų T.L. Rastas ir išimtas aparatas naminei degtinei gaminti, 81 liltras skysčio, iš kvapo panašaus į naminę degtinę bei 590 litrų brogos.

Dėl šio fakto pradėtas ikiteisminis tyrimas, degtindariams pareikšti įtarimai dėl neteisėto namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų gaminimo ir laikymo.

Įtariamieji savo kaltę pripažįsta visiškai, prokuroro nutarimu įtariamiesiems paskirtos kardomosios priemonės rašytiniai pasižadėjimai neišvykti ir dokumentų paėmimai. Jiems gresia bauda arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

 


Šiame straipsnyje: naminė degtinė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių