Senjoras sukėlė paniką savivaldybėje

Vyresnio amžiaus klaipėdietis sukėlė sumaištį miesto savivaldybėje. Neapsieita be policijos pareigūnų ir medikų pagalbos.

Incidentas miesto savivaldybėje įvyko trečiadienį ryte. Į mero pavaduotojų priimamąjį atėjo apie 80 metų vyriškis.

Klaipėdietis skundėsi, kad nesulaukia pagalbos iš ligoninės, buvo iš jos išmestas, koneveikė valdžią ir reikalavo susitikti su miesto meru Rimantu Taraškevičiumi, kuris šiandien yra išvykęs į Vilnių tarnybiniais reikalais.

Mero ir jo pavaduotojų sekretorės draugiškai prašė vyriškio nusiraminti ir palikti pastatą, tačiau šis neklausė. Klaipėdietis pradėjo rengtis ir rodyti savo žaizdas. Vyrui buvo sužalota koja.

Paskui įsiaudrinusį interesantą atsekė jo artimieji. Jie pasakojo, kad vyriškis neramiai elgėsi jau namuose ir nieko nesakęs išėjo. Klaipėdiečiai tvirtino, kad vyras turi psichinę negalią.

Į miesto savivaldybę nuraminti vyro buvo iškviesti policijos pareigūnai. Klaipėdietis negalėjo paaiškinti, ko jis čia atėjo. Šie iškvietė medikus, kurie išvežė klaipėdietį į ligoninę.

Mero ir jo pavaduotojų priimamuosiuose dirbančios sekretorės tvirtino, jog panašių situacijų pasitaiko nuolat. Buvo atvejis, kai pas posėdžiavusią mero patarėją neįleistas interesantas pasiryžo gultis kryžiumi ant žemės.


Šiame straipsnyje: Klaipėdos savivaldybė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių