Savaitgalio nusikaltimai Klaipėdoje

Savaitgalį kai kurie klaipėdiečiai mušėsi, netinkamu būdu bendravo su kaimynais ar taksi vairuotoja, vogė. Patruliai tokius gabeno į policijos komisariatus.

Šeštadienį, 3 val.,  patruliai  Kretingos g., ties namu 4-uoju namu, pastebėjo automobilį „Ford Mondeo“, kurio galinis šoninis stiklas buvo išdaužtas ir iš kurio išlipo vienas vyriškis, o kitas vyras liko sėdėti mašinos vairuotojo pusėje. Asmenys sukėlė įtarimą, kad gali daryti nusikaltimus, todėl abu buvo sulaikyti. Minėtame automobilyje buvo daug įvairių daiktų, kurie, įtariama, vogti. Sulaikyti asmenys buvo pristatyti į 1 PK. Sulaikyti: 40 metų R.O., 35 metų E.D.

Šeštadienį, 4.30 val., patruliuodami  Minijos g.,  ties namu 2-uoju namu, pareigūnai pastebėjo konfliktuojančius du jaunuolius ir moterį. Įsiterpus į konfliktą pareigūnams, moteris paaiškino, kad ji yra taksi vairuotoja, vairuojanti „Audi 100“, o jaunuoliai buvo nešvarūs, ir ji atsisakė juos vežti. Jaunuoliai tada ėmė spardyti bei laužyti minėtą taksi. Ant mašinos bagažinės dangčio matėsi nežymūs įlenkimai, kurie galėjo būti padaryti iš chuliganiškų paskatų. Sulaikyti: 22 metų Š.B. ir E.R.

Šeštadienį, 6.05 val., gautas pranešimas, kad greitosios brigada iš Baltijos pr. 69 namo išvežė sužalotą vyrą, kurį sumušė grupė žmonių. Įtariamieji einą Baltijos pr., nuo Šilutės pl. pusės link Taikos pr. Vienas vaikinas esąs su skrybėle. Tokių žmonių grupelė pastebėta ties Taikos pr. -Baltijos pr. žiedine sankryža. Į pagalbą atvyko dar du ekipažai, kurie padėjo pristatyti į 2 PK visus 7 sulaikytus asmenis, įtartus nusikaltimu. Tai 25 metų K.M., 20 metų S.S., 16 metų R.B., 22 metų J.Ž., 17 metų D.N., 20 metų G.N., 17 metų E.V. Vienai iš sulaikytų merginų 2 PK pasidarė negera, todėl buvo pakviesti medikai. Ji nuvežta į ligoninę.

Šeštadienį, 19.46 val., pranešta, kad Taikos pr. 18 kažkas daužo buto duris. Atvykę nurodytu adresu, patruliai pastebėjo iš trečio aukšto bendro naudojimo koridoriaus į laiptinę išbėgantį pilietį, kurio koja stipriai kraujavo. Nukentėjusysis negalėjo nieko paaiškinti, nes prarado sąmonę. Buvo pakviesta greitoji. Aiškinantis aplinkybes, ties vienu butu pastebėti keli piliečiai, iš kurių vienas paaiškino, kad jis peiliu sužalojo kaimyną. Įtariamasis sakė, kad tarp jo ir kaimyno kilo konfliktas dėl įtariamojo žmonos. Įtariamasis iš pažiūros atrodė neblaivus, nuo jo sklido alkoholio kvapas. Jis sulaikytas ir pristatytas į 1 PK. Tai 35 metų E.S.

Sekmadienį,18.45 val., rastas pavogtas automobilis. Patruliuodami pėsčiomis, patruliai Kauno g., ties 9A namu, automobilių stovėjimo aikštelėje, pamatė stovintį automobilį „VW Golf“, kurio vairuotojo pusės priekinių durelių spynelė buvo sugadinta, variklio įjungimo spynelė- išardyta. Gegužės 12 d., pradedant darbą, instruktažo metu buvo pranešta, kad minėtas automobilis yra pavogtas. Jo buvo ieškoma.

Sekmadienį, 00.23 val., gautas pavojaus signalas iš Žvejų g., “MR.Bond klubo“. Klubo administratorius paaiškino, kad pavogti du klubo mobilieji telefonai, o du įtariami piliečiai  sulaikyti apsaugos darbuotojų. Gautas direktoriaus pareiškimas, du piliečiai pristatyti į 1 PK. Tai 27 metų A.V. ir 24 metų D.N.

Sekmadienį, 2.48 val., gautas pranešimas, kad Debreceno g., ties 54 namu, yra sumuštas vyriškis. Atvykusius į įvykio vietą patrulius pasitiko pilietis, kaip vėliau nustatyta, 38 metų M.S. ir paaiškino, kad jį sumušė du vyriškiai, kurie pasišalino į Gedminų g. 2 namo paskutinėje laiptinėje  antrame aukšte esantį butą. Nuvykus į Gedminų g. 2 namą, bute buvo du vaikinai, kurie išėjo į bendro naudojimo laiptinę, o nukentėjęs asmuo juos pažino. Abu vaikinai buvo sulaikyt ir pristatyti į 2 PK. Nukentėjusiajam buvo prakirsta galva, todėl pakviesta greitoji. Sulaikyti: 25 metų A.J. ir 24 metų V.Č.


Šiame straipsnyje: patruliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių