Pradinukus aplankė egzotiškų gyvūnų paroda

Lapkričio mėnesį "VST" komanda lankė Vakarų Lietuvos mokyklas, kur pradinukams surengė originalią parodą-pamoką apie elektros ir egzotiškų gyvūnų keliamą pavojų, kai su jais netinkamai elgiamasi. Pamokėlių metu pavyko atskleisti grėsmingų gyvūnų ir elektros keliamo pavojaus paralelę.

Akcija "Su elektra draugauju, bet neišdykauju" aplankė jau 10 tūkstančių mokinukų.

Pamokos-parodos metu mažiesiems buvo vaizdžiai paaiškinta, kaip reikia tinkamai elgtis su elektra, pateiktos situacijos ir teisingo elgesio modeliai. Akcentuota, jog tiek su elektra, tiek su gyvūnais reikia mokėti elgtis - tuomet jie yra ne pavojingi, o naudingi.

"Keliaudami po mokyklas siekėme, kad vaikai ne tik sužinotų apie elektros pavojus, saugotų save, bet ir kad ši informacija užsifiksuotų jų atmintyje. Būtent todėl ir pasirinkome netradicinę pamokos formą, o įdomias sąsajas - elektros ir pavojingų gyvūnų", - sako šio projekto iniciatorė Rasa Kruopaitė-Lalienė, akcinės bendrovės "VST" Marketingo ir viešųjų ryšių departamento vadovė.

Vakarų Lietuvos mokyklų pradinukai susidomėję klausėsi įdomių istorijų, mokėsi, kaip reikia saugiai elgtis su elektra, pamokos-parodos pabaigoje vaikai smalsiai apžiūrinėjo gyvūnus. Akcijos metu mokinukai pasižadėjo su elektra draugauti, bet neišdykauti.

Pernai taip pat buvo surengta akcija "Su elektra draugauju, bet neišdykauju". Jos metu Klaipėdos, Šiaulių ir Kauno rajonų vaikų globos namų auklėtiniams akcinės bendrovės "VST" darbuotojai pasakojo apie elektros teikiamą naudą ir galimą pavojų.


Šiame straipsnyje: elektravaikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių