Plėšikai griebėsi ginklų

Savaitgalį uostamiestyje siautė peiliais ir pistoletais ginkluoti plėšikai. Jie puolė ir praeivius, ir parduotuves.

Vakar ryte į Tiltų gatvėje esančią juvelyrinių dirbinių parduotuvę įbėgo jaunuolis. Jis du kartus iš pistoleto iššovė į viršų. Patalpoje buvusios pardavėjos nesuglumo. Jos pasipriešino ir paspaudė signalizacijos mygtuką.

Užpuolikas nieko nepagrobęs pasišalino. Dėl įvykio sulaikyti du įtariamieji - 24 ir 21 metų vaikinai. Jie uždaryti areštinėje.

Penktadienį ryte prie Statybininkų prospekte esančios vidurinės mokyklos jaunuolis užpuolė penkiolikmetį. Užpuolikas, grasindamas daiktu panašiu į pistoletą, iš nepilnamečio pagrobė mobiliojo ryšio telefoną, kurio vertė 500 litų.

Tą pačią dieną po pietų Baltijos prospekte jaunuolis, grasindamas peilius, iš septyniolikmetės pagrobė mobiliojo ryšio telefoną. Mergina nuostolius įvertino 250 litų.

Penktadienio vakarą savo revolveriu nusprendė „paauklėti“ neblaivus gargždiškis. Grįžęs namo vyras, išsitraukė ginklą, grasino ir varė moterį iš namų. Gargždiškė kreipėsi į policiją. Pareigūnai vyrui nustatė vidutinį girtumo laipsnį - 2 promiles.

Revolverio „Alfa“, kuriuo savo žmonai grasino vyras, apkaboje šovinių nebuvo. Revolverį policijos pareigūnai paėmė. Siautėjusį vyrą pristatė į areštinę, kur jis buvo apklaustas. Po apklausos vyras paleistas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių