Plėšė ginkluoti pistoletu ir paklode (papildyta)

Klaipėdoje savaitgalį siautėjo ginkluoti užpuolikai. Pistoletu ir paklode apsiginklavę plėšikai apšvarino Giruliuose esančią kavinę.

Plėšikai į Stoties gatvėje esančią kavinę įsiveržė naktį iš šeštadienio į sekmadienį. Užpuolikai kavinės duris pravėrė apie vidurnaktį. Tarpduryje pasirodė apie 25-30 metų  vyras ir moteris, vyriškis išsitraukė daiktą panašų į pistoletą.

Kavinės savininkas Viktoras poratalui pasakojo, kad užpuolikai viduje buvusiam kavinės darbuotojui ant galvos užmetė atsineštą apklotą.

"Pargriovė ant žemės ir ant galvos užmetė atsineštą paklodę, vyriškis įrėmė pistoletą į galvą. Darbuotojui įsibrovėlis smogė į veidą. Vaikinui įtariame lūžo žandikaulis, jis išvežtas į ligoninę", – kalbėjo įmonės savininkas.

Kol plėšikas laikė darbuotojui įrėmęs ginklą į galvą,kartu buvusi moteris plėšė.

Įsibrovėliai nuo prekystalio čiupo kasos aparatą, jame buvo apie 700 litų. Prieš pasprukdami vagys pagriebė kelis butelius alkoholinių gėrimų, bei dvi pakuotes cigarečių.

Vagys išsinešė ne tik 700 litųgrynų pinigų, bet ir alkoholio už 500 litų.

"Ryte eidamas į darbą už 100 metrų nuo pastato radau kasos aparato detalių, Tačiau pačio aparato nebuvo, greičiausiai jie sėdo į automobilį ir paspruko. Taip pat užpuolikai beskubėdami pametė du nedidelius alkoholio butelius. Viliamės, kad ant jų liko pirštų antspaudų", – kalbėjo įsilaužimą patyrusios įmonės vadovas.

Plėšimą tiria Klaipėdos apskritie vyriausiais komisariatas.  Pradėtas ikiteisminis tyrimas.


Šiame straipsnyje: plėšimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių