Pasiūlymas: „Pasimatuok“ Klaipėdos miesto mero kėdę

Klaipėdos Universiteto Politikos mokslų studentai, atliekantys praktiką Klaipėdos miesto savivaldybėje, artėjančios Savivaldos dienos proga organizuoja įspūdingiausios nuotraukos su Klaipėdos politiku konkursą „Aš ir mano miesto politikas“.

Norintys dalyvauti konkurse, kviečiami iki spalio 9 d. siųsti įdomiausią savo nuotrauką su Klaipėdos politiku el. paštu noriupasimatuoti@gmail.com, nurodant savo duomenis: vardą, pavardę, telefono numerį, kad būtų galima su Jumis susisiekti. Siųsdami nuotraukas, patvirtinate, jog jose su politiku esate įsiamžinę Jūs patys.

Visos foto bus patalpintos šiame Facebook puslapyje, o spalio 10 d. daugiausiai simpatijų / like susilaukęs fotografijos autorius bus apdovanotas specialiu prizu - galimybe „pasimatuoti“ Klaipėdos mero kėdę ir kartu papietauti su Klaipėdos miesto meru Vytautu Grubliausku.

Finalinės nuotraukos bus eksponuojamos spausdintine forma Klaipėdos miesto Rotušėje.

*Konkurse negali dalyvauti patys politikai ir jų šeimos nariai.


Šiame straipsnyje: Vytautas Grubliauskaskonkursas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonis

Jonis portretas
Kongai, kiek gali čia piarintis, jau atpilinėju per tuos pusantrų metų, kai meras esi- vien tuščios akcijos. Gal laikas pradėti dirbti? Kartais po miestą vaikščiodamas akis pakelk ir pabandyk pamatyti. O dar savo inauguracinėj kalboj bandei savais darbais a.a. Žaliui prilygt- kolkas jo šū... prilygt negali.

WASP

WASP portretas
Vietoj sutvarkytų šaligatvių Candy Dulfer koncertas? Gaila kad jinai nebuvo mačiusi pietinių rajonų gatvių bukles...

Bjauru

Bjauru portretas
Liberalų rinkiminės akcijos ir daugiau nieko.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių