Pasieniečiai sveikino “Vetrungės” gimnaziją

VSAT Pakrančių apsaugos rinktinės Uosto užkardos pareigūnai su 10 metų veiklos jubiliejumi pasveikino „Vėtrungės" gimnaziją. Čia vyko šiai progai pažymėti skirta sporto šventė.

Jos metu trys komandos - gimnazistų, mokytojų ir pasieniečių - jėgas išbandė estafetės, virvės traukimo ir baudų metimo rungtyse bei sužaidė krepšinio mačą.

Atkakliai vykusią estafetę laimėjo pasieniečiai, o virvės traukimo varžybose nepralenkiami buvo gimnazistai, kurie taip pat taikliausiai atakavo ir nuo baudų metimo linijos.

Krepšinio rungtynėse du kėlinius priekyje buvo VSAT komanda, tačiau antroje mačo pusėje pasieniečiai neišsaugojo turėtos persvaros ir buvo priversti pripažinti šventės šeimininkų pranašumą.

Pralaimėjimą patyrę VSAT pareigūnai nesikrimto - ne veltui „Vėtrungės" gimnazijos moksleivių krepšinio komanda yra viena iš Klaipėdos miesto mokyklų lyderių.

Visi šventės dalyviai buvo apdovanoti įvairiais prizais.

Tai ne pirmas kartas, kuomet įvairiuose renginiuose susitinka Uosto užkardos pasieniečiai ir „Vetrungės" gimnazijos moksleiviai. Abi šios įstaigos yra pasirašiusios bendradarbiavimo sutartį, o gimnazistai pas pasieniečius svečiavosi lapkritį, kuomet Pakrančių apsaugos rinktinės Uosto užkardoje buvo surengta atvirų durų diena.


Šiame straipsnyje: Vėtrungės gimnazija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių