Pasaulinei širdies dienai – „Mediko širdis“

Pasaulinės širdies dienos proga Klaipėdos fotoreporteriai padovanos medikams savo darbų parodą „Mediko širdis". Paroda atidaroma pirmadienį 15.00 val. Klaipėdos koncertų salės II aukšto fojė.

Savo fotografijas pristatys du dienraščio „Klaipėda" fotografai Vytautas Liaudanskis ir Darija Vasiliauskienė. Parodoje dalyvaus ir kitų miesto dienraščių fotografai: Egidijus Jankauskas, Algirdas Kubaitis, Saulius Stonys. Nuotraukose bus matomos akimirkos, kuriose užfiksuota medikų kasdienybė ir laisvalaikis.

„Tai nebus „garbės lenta". Neturėjome tikslo išskirti kažkokios vienos įstaigos, parodyti pačius geriausius, labiausiai nusipelniusius. Juos klaipėdiečiai gerai pažįsta ir vertina. Parodai atrinkome įdomiausius, netikėčiausius darbus, kurie atskleidžia mediką, kaip paprastą žmogų - atsakingą, sunkiai dirbantį, bet nebijantį žaisti emocijomis, turėti netikėtų pomėgių...

Todėl prie nuotraukų nerasite medikų pavardžių ir pareigų. Juk gaudėme tik mediko širdies nuotaikas!"- sako vienas iš parodos autorių Saulius Stonys.

Penkiasdešimtyje nuotraukų - portretai,  susitikimai, poilsio minutės parke, šeimos rate, futbolo aikštelėje, baikerių susibūrime.

Parodą inicijavo Klaipėdos miesto savivaldybė administracijos Sveikatos apsaugos skyrius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių