Paroda „Grožis ir sveikata‘2008“ – Klaipėdoje

Vienintelė Vakarų Lietuvoje paroda "Grožis ir sveikata‘2008", nuo penktadienio iki sekmadienio kviečia į Klaipėdą.

Ledo arenoje vyksianti paroda, visus grožio, sveikatingumo srities specialistus bei lankytojus, besidominčius grožiu ir sveikata, pateiks daugybę naujovių.

Renginyje net 100 parodos dalyvių iš Lietuvos, Latvijos, Italijos, Švedijos, Vokietijos, Prancūzijos, Egipto ir kt. pristatys profesionalias gydomąsias kūno ir veido priežiūros priemones, sveikatingumo, SPA, grožio paslaugas, įrangą, madingas stiliaus detales.

Šiais metais ypatingai daug dėmesio skiriama sveikatos temoms, nes tuo tikslu pakoreguotas ir pačios parodos pavadinimas. Sveikatingumo sektoriuje bus pristatomos šios paslaugos ir produkcija: masažo bei higienos reikmenys, SPA paslaugos, gydomosios ir kosmetinės procedūros, platus vitaminų ir maisto papildų asortimentas, gydytojams bei specialistams reikalinga įranga ar reikmenys.

Specialiai įrengtoje zonoje vyks "gyvas" procedūrų, paslaugų demonstravimas. Visažistė iš Švedijos pristatys naujas makiažo kolekcijas, plaukų kosmetikos „REVLON Professional" ir „Mop" trenerė iš Švedijos demonstruos naujausias kirpimo tendencijas, Lietuvos galiūnas Žydrūnas Savickas pristatys maisto papildus, bus "gyvai" atliekamos SPA procedūros, KLK Sveikatos fakulteto, kosmetologijos katedros studentės konsultuos kosmetologiniais klausimais, demonstruos, kaip turėtų būti teisingai daromas makiažas. Vilniaus dizaino kolegijos studentai atveš ir pademonstruos įspūdingas rūbų kolekcijas. Vyks sporto klubų ir šokio studijų pasirodymai.


Šiame straipsnyje: Grožis ir sveikata'2008paroda

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių