Paramos centras jau turi naujas patalpas

Ketvirtadienį oficialiai atidarytos Klaipėdos miesto socialinės paramos centro patalpos adresu Taikos pr. 76. Į buvusias III poliklinikos vaikų skyriaus patalpas paramos centras persikraustė jau prieš mėnesį. Naujųjų patalpų įrengimą finansavo Klaipėdos miesto savivaldybė.

Kaip teigia centro direktorė Diana Stankaitienė, naujosios patalpos yra gerokai erdvesnės, šviesesnės ir, svarbiausia, pritaikytos neįgaliesiems. Viskas yra viename aukšte, tad centro lankytojams nebereikės vargti lipant laiptais.

„Senosiose patalpose nebuvo laukiamųjų, o naujosiose - yra. Čia sudarytos geresnės sąlygos ne tik centro lankytojams, bet ir darbuotojams: yra posėdžių salė, virtuvėlė, atskiri tualetai tiek klientams, tiek darbuotojams", - džiaugėsi paramos centro direktorė.

Diana Stankaitienė taip pat pabrėžia, jog į naująsias patalpas persikėlė tik paramos centras, o ne Klaipėdos savivaldybės Socialinės paramos skyrius: „Kaip ir iki šiol, dėl socialinių išmokų žmonės turėtų kreiptis adresu Liepų g. 15 arba Laukininkų g. 19".

Pasibaigus paramos centro patalpų atidarymo ceremonijai, buvo pristatyta dailininko Vytauto Kuso nuolat veikianti paroda. Vėliau vyko naujų patalpų apžiūra, svečius linksmino Klaipėdos Jaunimo centro senosios muzikos ansamblis „Dolce muzicka".



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių