Palangoje apdovanoti verslininkai

Palangoje įvyko tradicinis renginys, skirtas Palangos miesto smulkaus ir vidutinio verslo atstovams pagerbti. Šventinio renginio metu buvo apdovanoti penki verslininkai.

Palangos miesto smulkaus ir vidutinio verslo plėtros priemonių įgyvendinimo priežiūros komisija įsteigė keturias nominacijas smulkaus ir vidutinio verslo subjektų 2008 metų veiklai Palangoje įvertinti. Penktą nominaciją įsteigė Palangos darbo birža.

Nominacija "Už naujas idėjas skatinant Palangos miesto turizmo verslo plėtrą" skirta kurorto viešbučių ir restoranų asociacijai už netradicinį ir labai sėkmingai įvykusį renginį „Palangos stalas 2008".

Nominaciją "Už puikią aptarnavimo kokybę" pristatė Palangos miesto savivaldybės administracijos Ekonominės plėtros skyriaus vyresnioji specialistė Inga Juozapaitienė. Palangos miesto savivaldybės užsakymu „Palangos miesto maitinimo sektoriaus darbuotojų, puikios aptarnavimo kokybės" konkursas vykdomas jau antrus metus. Konkurse dalyvavo 10 maitinimo sektoriaus įstaigų, iš kurių penkios dalyvavo ir pernai organizuotame konkurse. Konkurso dalyviai buvo vertinami naudojant slapto pirkėjo tyrimo metodą. Slapto pirkėjo tyrimo metu nustatytas nugalėtojas - bendrovė ,,Palangos versmė".

Trečia nominacija - "Už geranorišką pagalbą sportui ir kultūrai". Nominacija skiriama poilsio ir reabilitacijos centro „Pušynas" savininkui Vincui Nesteckiui, kurio vadovaujama įmonė yra viena iš pagrindinių Palangos miesto vyrų krepšinio komandos „Naglis - Adakris" rėmėjų .

Nominacija "Už paramą naujoms kultūros idėjoms Palangoje" skirta bendrovei „TEO LT" už Džiazuojančią gatvę Palangos mieste. Šio projekto įgyvendinimo metu  visą vasarą Palangos mieste vyko nemokami žymiausių džiazo virtuozų pasirodymai S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje.

Penkta nominaciją "Už aktyvų ir pažangų bendradarbiavimą su Palangos miesto darbo birža" pelnė bendrovė „Plienas", už daugiausiai sukurtų darbo vietų skaičių Palangoje.


Šiame straipsnyje: nominacijos verslininkams

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių