Nuo lapkričio 1-osios keisis autobusų tvarkaraščiai

Viešuoju transportu besinaudojančių klaipėdiečių vėl laukia pokyčiai. Nuo lapkričio 1-osios nežymiai pakoreguoti daugelio miesto ir priemiestinių autobusų tvarkaraščiai.

Šiek tiek kitokiais grafikais važiuos 2, 2a, 5, 9, 2B, 7, 11A, 18A, 20, 21, 24, 25, 26 maršrutus aptarnaujantys autobusai. Paskutinysis savaitgalio bei švenčių dienomis nebeužsuks į „Eketės“ sodus.

Teigiama, kad viešojo transporto važiavimo grafikai pakeisti, atsižvelgiant į keleivių prašymus.

Naujų maršrutų tvarkaraščiai taip pat patikslinti, įvertinus transporto priemonių važiavimo greitį, kuris priklauso nuo eismo intensyvumo. Atsižvelgta ir į tam tikru laiku važiuojančių keleivių skaičių.

Pabrėžiama, kad nors pakeisti daugumos maršrutų autobusų grafikai, pokyčiai yra nežymūs. Kai kur laikai tik pavėlinti ar paankstinti keliomis minutėmis.

Keleiviams patariama pasitikslinti reikiamo autobuso važiavimo grafiką.

Kol nauji tvarkaraščiai nėra pakabinti stotelėse, tą galima padaryti viešosios įstaigos „Klaipėdos keleivinio transporto“ internetinėje svetainėje.

Nuo lapkričio 1 dienos 15A ir 17 maršrutų autobusai stos ir naujai Medelyno gatvėje įrengtose Šilojų stotelėse.

Autobusų važiavimo grafikų pokyčiai

2 maršrutas
Koreguojamas vienintelis laikas darbo dienomis. Iš stotelės, esančios prie prekybos centro „BIG“ į Sportininkų gatvę jis išvyks keliomis minutėmis anksčiau, kad „Bazės“ stotelėje būtų 7.49 val.

2A maršrutas
Darbo dienomis autobusas anksčiau išvažiuos iš „Darželio“ stotelės. Dabar išvažiuoja 7.38 val., o nuo lapkričio 1-osios išvažiuos 7.35. val. Taip daroma, kad keleiviai, kurie išlipa miesto centre, spėtų nueiti iki darbo vietų. Be to šio maršruto autobusai važiuos dažniau.

5 maršrutas
Dėl transporto spūsčių koreguojamas vienas autobuso išvykimo laikas iš Jūrininkų stotelės į šiaurinę miesto pusę. Jis išvažiuos keliomis minutėmis anksčiau, kad į „Bazės“ stotelę atvyktų 7.51 val.

9 maršrutas
Kadangi padaugėjo keleivių nuo 7.30. iki 8 val., iš Jūrininkų prospekto autobusas važiuos dažniau. Taip pat jis dažniau kursuos nuo 17 iki 18 val.

2B maršrutas
Autobuso tvarkaraščiai nuo 7 iki 8 val. patikslinti atsižvelgiant į realų jo važiavimo laiką. Jie pakliūdavo į kamščius.

7 maršrutas
Dėl nedidelio keleivių srauto darbo dienomis naikinamas pirmasis reisas.

11A maršrutas
Dėl didelio keleivių srauto autobusas dažniau važiuos visomis savaitėmis dienomis.

18A maršrutas
Darbo dienomis, atsižvelgiant į keleivių pageidavimus, 5 min. anksčiau autobusas išvažiuos iš „Joniškės“ stotelės.

20 maršrutas
Visomis savaitės dienomis, atsižvelgiant į faktines važiavimo trukmes, greitinamas autobusų važiavimas atkarpoje nuo „Jūreivių“ iki galutinės „Marių“ stotelės. Taip pat autobusai dažniau kursuos savaitgaliais.

21 maršrutas
Darbo dienomis ir šeštadieniais paskutinis autobusas išvažiuos 10 min. anksčiau iš „Ermitažo“, „Promo“ stotelių.

24 maršrutas
Atsižvelgiant į Karklės bendruomenės pageidavimus, darbo dienomis autobusai važiuos dažniau. Savaitgalio ir švenčių dienomis, atsižvelgiant į keleivių srautus, jo reisų skaičius bus mažinamas.

25 maršrutas
Darbo dienomis ir šeštadienį, atsižvelgiant į faktinę važiavimo trukmę, autobusas iš „Jokūbavo“ stotelės išvažiuos 2 min. anksčiau.

26 maršrutas
Darbo dienomis, atsižvelgiant į Klaipėdos rajono savivaldybės prašymą, ryte autobusai važiuos anksčiau. Be to savaitgaliais ir švenčių dienomis šio maršruto autobusas nebeužsuks į „Eketės“ sodus.


Šiame straipsnyje: autobusaitvarkaraščiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

nenervinkit

nenervinkit portretas
pagrindiniai zmoniu prasymai buvo,kad butu atstatyti senieji marsrutai,kurie patys reikalingiausi,o ne koreguoti grafikus 3min. Yra kam ir anksciau i darba reikia.Tai kaip nuvaziuoti? Kaip po popietines pamainos gryzti i Sportininku gatve arba is jos isvaziuoti apie devinta vakaro?Kur tie zmoniu prasymai paliko,nedaklause,nedaskaite?

Rasa

Rasa portretas
Gal kas gali pasakyti, kaip iš Eglės stotelės nuvažiuoti i Tilžės turgų?

Dangus

Dangus portretas
Sudziai.... As ir taip vos spedavau i 2 ryte BET NE reikia dar anksciau....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių