Naujam kvartalui – parduotuvė „Rimi“

Bendrovė „Rimi Lietuva“ nauja „Rimi Hypermarket“ parduotuve Klaipėdoje užbaigia šiemetinę parduotuvių tinklo plėtrą. Šiandien Dragūnų kvartale duris atvėrusi parduotuvė - aštuntoji nauja tinklo parduotuvė šiais metais.  

 „Šiuo pokyčių laikotarpiu, kai visa rinka yra ypač jautri, o mažmeninėje rinkoje apie uždarymus girdime dažniau nei apie naujus projektus, džiaugiamės galėdami savo pirkėjams pristatyti dar vieną naują prekybos centrą. Mūsų kompanija sėkmingai prisitaikė prie rinkos pokyčių ir tai leido sklandžiai įgyvendinti nusistatytus plėtros planus“, - teigia „Rimi Lietuva“ generalinis direktorius Tony Holmberg. 

Naujajame prekybos centre dirbs apie 70 darbuotojų. Į vieno darbuotojo vietą bendrovė vidutiniškai sulaukė 15 kandidatų. Labiausiai buvo pretenduojama į administracijos pozicijas - į vieną vietą kandidatavo apie 100 žmonių. 

Naujoji parduotuvė Klaipėdoje yra įsikūrusi rekonstruotame kelyje, jungiančiame Klaipėdą su Palanga, adresu Liepojos g. 27.  Atidarymo proga savo pirkėjus “Rimi” pasitiks specialiais kainų pasiūlymais, įvairiais siurprizais ir didesniu nei 10 tūtst. prekių asortimentu. Nepamiršti liks ir kaimynai - Klaipėdos Jūrininkų ligoninei „Rimi“ kartu su  uostamiesčio vadovais ir kitais svečiais atneš lauktuvių ir padovanos Kalėdinę eglutę.


Šiame straipsnyje: rimi

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių