Mugė „Šeimynėlė-2010“ jau laukia lankytojų

Tarptautinės šeimos dienos proga Klaipėdoje vyksta mugė „Šeimynėlė-2010“, kuri turėtų nustebinti išrankiausius tokio pobūdžio renginių dalyvius.

Bent tuo neabejoja ją pirmąkart organizuojančios bendrovės „Expo Vakarai“ atstovai.

Gegužės 14-16 dienomis į LCC tarptautinio universiteto Michaelsen centrą šeimas subursianti informacijos, paslaugų ir prekių mugė „Šeimynėlė-2010“ pristato unikalų projektą. Per tris renginio dienas - nuo penktadienio iki sekmadienio - lankytojai galės dalyvauti 30-yje seminarų. Jų temos bus aktualios tiek jau sukūrusiems, tiek dar planuojantiems kurti šeimą.

Pranešimus parengė įvairių sričių specialistai iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos bei kitų šalies miestų, - pradedant pedagogais, medikais, socialiniais darbuotojais ir baigiant psichologais, mokslininkais, teisininkais.

Visi seminarai bus nemokami, tik teks į mugę įsigyti 4 litus kainuojantį bilietą. Atėjus dviese, bus taikoma 50 proc. nuolaida.

Apsilankiusieji seminaruose galės ne tik pasiklausyti pranešimų ir pasisemti naudingos informacijos - patyrę specialistai taip pat pasirengę pakonsultuoti socialinių išmokų, šeimoje iškylančių krizių, vedybinių sutarčių sudarymo bei kitais svarbiais klausimais.

Edukacinė, arba tylioji, mugės zona visiškai atkirta nuo pramoginės ir paslaugų dalies, seminarai vyks dviejose salėse. Į mugę su mažaisiais užsukusiems tėveliams nereikės sukti galvos dėl savo atžalų - čia įrengtas mini vaikų darželis, kur mažyliai mokysis aplikacijos, dekupažo technikos bei kitaip turiningai leis laiką.

Pagal tematiką mugė suskirstyta į atskirus sektorius: laisvalaikis ir pramogos; prekės kūdikiams ir vaikams; šventėms ir kasdienai; kosmetika, parfumerija, medicina; paslaugos ir nevyriausybinės organizacijos; maisto produktai ir gėrimai; namų buities reikmenys bei leidiniai.

Išskirtinė mugės pramogų vieta - specialiai įrengta 24 kv. m kino salė, kurioje rodomi įvairių žanrų filmai. Pramogų zonoje taip pat šurmuliuos gausybė renginių: rodomi jaunųjų uostamiesčio režisierių spektakliai, vyks konkursai, žaidimai.

Penktadienį ir šeštadienį lankytojai LCC Michaelsen centre laukiami nuo 11 iki 19 val., sekmadienį - nuo 11 iki 18 val.


Šiame straipsnyje: ŠeimynėlėExpo vakarai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių