Minedo skriaudikei skirta bauda

Kontroversiškai vertinamą šou verslo atstovą Minedą Jūros šventės metu viešai iškoneveikusi moteris teismo nubausta bauda.

Nuo incidento, kurio metu girta 48 metų klaipėdietė Rimanta Papšienė užgauliojo Mindaugą Jonušą, scenoje besivadinantį Minedu, praėjo beveik pusmetis. Tądien didžiulės minios akivaizdoje  M.Jonušas buvo nepažįstamos moters koneveikiamas, bjauriausiais žodžiais, stumdytas, jam grasinta.

Teismui jaunas vyras pasakojo paprašęs policininkų pagalbos, bet užgauliojimų turėjęs klausytis ir policijos automobilyje bei komisariate. Nuo patirto streso M.Jonušui pasidarė bloga, todėl į policiją suteikti jam pagalbos buvo pakviesta greitoji pagalba.

Nuo pat pirmojo teismo posėdžio R.Papšienė tikinio viso labo tik pasisveikinusi su vaikinu, kurį buvo mačiusi per televiziją. Ji tvirtino, kad M.Jonušas į policininkus kreipėsi ir bausti ją prašė tik siekdamas pigaus populiarumo.

„Ką aš žinau, gal jis nemėgsta girtų žmonių, o aš tada šventės proga buvau išgėrusi. Tik draugiškai su juo pasisveikinau. Man jis patiko iš veido“, - teisme teisinosi R.Papšienė.

Teisme apie įvykį liudijo 1-ojo policijos komisariato pareigūnas rašęs administracinės teisės pažeidimo protokolą. Jis prisiminė, kad moteris į alkoholio matuoklį įpūtė 2,67 promiles, o išeidama iš komisariato išsinešė nebaigtą gerti plastikinį butelį alaus.

Už nedidelį chuliganizmą R.Papšienei šįryt skirta 150 litų bauda. Tai šešta šiai moteriai skirta nuobauda. Kelis kartus ji buvo bausta už tokį pat nusižengimą, policijos pareigūnų įžeidimą ir smulkią vagystę.

M.Jonušas teismą prašė nubausti jį užgauliojusią moterį, taip norėdamas duoti atkirtį ir kitiems jį įžeidinėjantiems ar užsipuolantiems asmenims.


Šiame straipsnyje: Minedas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių