Mažametė auka nuo žagintojo slėpėsi tvarte (foto)

Girto vaikino bandymas išžaginti vienuolikmetę mergaitę liūdnai baigėsi jam pačiam. Mergaitę išgelbėjo kiti vyrai, tačiau tai kaltininko neišvadavo nuo atsakomybės.

Pernai lapkričio 7 dieną Kretingos rajone, Nasrėnų kaime gyvenantis 24 metų Mantas Jurgutis sutiko važiuoti į kitą kaimą girtauti pas bičiulio tėvus. Drauge vyko ir M.Jurgučio brolis. Tą dieną vaikinai buvo gavę socialines pašalpas.

Linksmybės užsitęsė. Kažkuris vyrų prisiminė, kad kaimynystėje gyvena linksmo būdo moteris, ir nusprendė pas ją užsukti.

Lyg tyčia, tądien ši buvo išvažiavusi, namie liko tik vienuolikmetė jos dukra. Vakare mergaitę aplankė giminaitis ir liepė nakčiai užsirakinti. Tačiau į kiemą šuniuko parsivesti išėjusi mažametė pamiršo užsklęsti duris.

Girtas M.Jurgutis įėjo į namą, kai mergaitė jau buvo su naktiniais marškiniais. Jaunas vyras nerado moters, tad aistrą ketino patenkinti su mergaite.

Jį sustabdė kiti vyrai. Nukentėjusi mergaitė buvo tokia išsigandusi, kad, vos išsprūdusi iš prievartautojo rankų, pusnuogė nubėgo slėptis į tvartą. Vėliau ji pasakojo puikiai supratusi, ko girtas vyras iš jos norėjo.

Tąnakt įtūžę vyrai kumščiais auklėjo ne tik M.Jurgutį, bet ir niekuo dėtą jo brolį. Parsiradęs namo kaltininkas tris dienas nedrįso pasirodyti tėvams, miegojo ant šieno. Kai mama atėjo jo kviesti, ašaras liedamas vaikinas žegnojosi ir prisiekinėjo mergaitės nenuskriaudęs.

Šešis vaikus užauginusi jo mama teismo koridoriuje pasakojo negalinti patikėti, kad sūnus kaltas ir vis svarstė, ar negalėjo nukentėjusioji pusė pasinaudoti jos sutrikusio intelekto sūnumi pinigams gauti.

Teismo nuosprendyje sakoma, kad kaltinamasis iš dalies pats pripažino kaltę. Jis neigė tik pavogęs mergaitės telefoną. Vaikinas tikino viso labo norėjęs, kad ji niekam neskambintų. Telefonas suskambo M.Jurgučiui būnant tualete. Supratęs, kad taip gali būti surastas, telefoną išmetė.

Klaipėdos apygardos teismas M.Jurgučiui skyrė 5 su puse metų laisvės atėmimo bausmę, jis turės atlyginti 10 tūkst. litų įvertintą nukentėjusiajai padarytą neturtinę žalą.

Per metus nuo nusikaltimo iki nuosprendžio pasikeitė ir nukentėjusiosios gyvenimas. Mirė jos mama, dabar mergaitė gyvena su seseria.


Šiame straipsnyje: teismasišžaginimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

vemsiu

vemsiu portretas
pilna Lietuva isgamu !!!!!!!

kodėl tiek

kodėl tiek portretas
ne dvidešimt ar trisdešimt...BŪTŲ NORS PAMOKA KITIEMS.........

vyte

vyte portretas
ant kartuvių homoseksualus ,be pedofilų teismo,
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių