Luisos likimas vis dar miglotas (atnaujinta)

Šiandien antstolio Aleksandro Selezniovo biure Klaipėdoje susitiko buvę sutuoktiniai Inga ir Michaelis Rinau. Juodu turėjo aptarti, kaip vykdant teismo sprendimą, pusketvirtų metų dukrelę Luisą perduoti tėvo globai, tačiau apie keturias valandas trukusio susitikimo metu jokių konkrečių sprendimų nebuvo priimta.

M.Rinau buvo patenkintas šios dienos susitikimu, nes žingsnis po žingsnio einama prie Luisos grąžinimo į Vokietiją. Mergaitės tėvas tikino, jog jis labai džiaugtųsi, jei į Vokietiją kartu su juo vyktų ir dukrelės mama.

Priešingai nei Luisos tėvas, Inga Rinau po šiandienos susitikimo nebuvo tokios pakilios nuotaikos: „Esu labai nusivylusi, nes su tėveliu nepavyko susitarti dėl to, kas geriausia vaikui. O vaikui geriausia nebūti atskirtam nuo mamos ir išvežtam į Vokietiją. Tėvo vadinamasis kompromisas yra su neįveikiama sąlyga. Aš nematau jokios priežasties, kodėl mergaitė negali likti Lietuvoje.

Tėvui pati pateikiau pasiūlymus, kaip ir kada jis galėtų matytis su dukra, bet jis primygtinai reikalauja grąžinti ją į Vokietiją. Michaelio kvietimas į Vokietiją vykti ir man, rodo jo nepasiruošimą vienam auginti dukterį. Situacija tokia rimta, kad grįžti į Vokietiją aš jokių galimybių nematau. Aš čia įžvelgiu tik kerštą".

Vakar Vilniuje įvykęs tėvų ir dukters susitikimas, anot M.Rinau, buvo labai sėkmingas, tad tėvas tikisi, jog jo buvusi žmona ir toliau sudarys sąlygas matytis su dukra.

Kada bus baigtos derybos dėl dukters perdavimo, nei vienas iš tėvų pasakyti negalėjo. Inga Rinau taip pat nenorėjo atskleisti, kur šiuo metu yra mažoji Luisa.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių