„Lietuvos jūrų laivininkystė“ ieško naujo vadovo

Antradienį bendrovės „Lietuvos jūrų laivininkystė“ valdyba paskelbė atvirą konkursą bendrovės generalinio direktoriaus pareigoms eiti.

„Lietuvos jūrų laivininkystei reikia patyrusio ir modernaus vadovo. Atsižvelgdami į sunkumus, su kuriais šiandien susiduria bendrovė, manome, kad prieš priimant sprendimus dėl tolesnio įmonės likimo, turime išspręsti jos valdymo problemas. Iš pretendentų į būsimus įmonės vadovus tikimės ne tik kompetencijos laivybos ir vadybos srityse, bet ir aiškios vizijos, kaip „Lietuvos jūrų laivininkystę“ pastatyti ant kojų“, - sako bendrovės valdybos pirmininkas, susisiekimo viceministras Arūnas Štaras.

Pretendentams vadovauti „Lietuvos jūrų laivininkystei“ keliamas reikalavimas turėti aukštąjį universitetinį arba jam prilygintą išsilavinimą. Kandidatai taip pat turi turėti 3 metų vadovaujamo darbo patirtį ir patirtį jūrų laivybos srityje, išmanyti Lietuvos Respublikos ir  Europos Sąjungos teisės aktus, gerai mokėti anglų kalbą, pasižymėti stipriais bendraisiais vadybos sugebėjimais.

Dokumentus dalyvauti konkurse ir siūlomą veiklos programą pretendentai turėtų pristatyti Susisiekimo ministerijai iki šių metų gegužės 3 d.

„Lietuvos jūrų laivininkystės“ valdyba pretendentus, kurių pateikti dokumentai atitiks skelbime nustatytus reikalavimus, kvies į pokalbį. Pokalbio metu bus įvertintos pretendentų dalykinės savybės, darbo patirtis, sugebėjimas įgyvendinti pateiktą veiklos programą. Konkurso nugalėtoju bus pripažintas daugiausiai balų surinkęs pretendentas.

Tikimasi, kad naujasis „Lietuvos jūrų laivininkystės“ generalinis direktorius bus išrinktas gegužės pradžioje.


Šiame straipsnyje: Lietuvos jūrų laivininkystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių