Liberalų sąjūdžio Klaipėdos skyriuje – adrenalinas

Liberalų sąjūdžio Klaipėdos skyriaus būstinėje atidžiai įtemptai laukiama pranešimų iš rinkimų apylinkių.

„Nuotaikos – varžytinės, nes einame taškas į tašką“, - teigė Liberalų sąjūdžio Klaipėdos skyriaus pirmininkas Artūras Šulcas.

Jis Baltijos apygardoje varžosi su Darbo partijos Klaipėdos skyriaus pirmininku Raimundu Paliuku. Kova šioje apygardoje – labiausiai įtempta.

„Penkiose apylinkėse pirmauju aš, kitose penkiose – konkurentas“, - teigė A.Šulcas.

Jis svarstė, jog galbūt ir nepavyks laimėti, nes dvi savaites įvairiuose skandaluose linksniuojamas Darbo partijos pavadinimas galėjo sukelti atvirkštinė reakciją – rinkėjus privertė atsisukti į partiją, o ne nuo jos nusigręžti.

Marių apygardoje Liberalų sąjūdžio lyderis užtikrintai pirmauja prie Darbo partijos kandidatę Birutę Boreikiną.

„Jei ir nelaimėsiu, nieko tokio, nes ir Klaipėdoje turiu įdomų darbą. Svarbiausia, kad pavyktų suformuoti gerai valstybę valdysiančią valdžią“, - tvirtino A.Šulcas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KRATC-AFERA

KRATC-AFERA portretas
negaliu žiūrėti į šį afersitą...

Naglis Puteikis

Naglis Puteikis portretas
Ačiū rinkėjams ir pagalbininkams už tai, kad išrinkote mane į Seimą Danės vienmandatėje apygardoje Už mane balsavo 7095 Danės apygardos Nr. 19 rinkėjai (54,6 proc.), o už mano oponentą liberalcentristą R.Taraškevičių - 5906 rinkėjai (45,4 proc.). Šie rezultatai - iš mano atstovų visoe apylinkėse, oficialūs bus vėliau šiame tinklapyje: vrk.lt/2012_seimo_rinkimai/output_lt/rezultatai_vienmand_apygardose2/rezultatai_vienmanate_apygarda7409aktyvumasdesc2turas.html

Koment.

Koment. portretas
Rezultatų palyginimas tarp N.Puteikio ir E.Masiulio: E.Masiulis Boreikiną įveikė tik 1076 balsų skirtumu, o N.Puteikis R.Taraškevičių - net 1222 balsų skirtumu, t.y. Puteikio pranašumas prieš oponentą buvo 146 balsais didesnis. Atkreipkite dėmesį į dar vieną svarbų dalyką dėl paties Eligijaus Masiulio ateities: E.Masiulis savo apygardoje gavo tik 5490 balsų, o N.Puteikis savo apygardoje - net 7225, t.y. 1735 balsais daugiau. Taigi N.Puteikis, nebūdamas partijos pirmininku ir nebūdamas Susisiekimo ministru, todėl neturėdamas galimybių išleisti žiniasklaidai dešimčių milijonų Lt, kaip kad E.Masiulis, turi ŽYMIAI didesnį žmonių pasitikėjimą. vrk.lt/2012_seimo_rinkimai/output_lt/rezultatai_vienmand_apygardose2/rezultatai_vienmanate_apygarda7386aktyvumasdesc2turas.html vrk.lt/2012_seimo_rinkimai/output_lt/rezultatai_vienmand_apygardose2/rezultatai_vienmanate_apygarda7409aktyvumasdesc2turas.html
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių