Liberaliausias Klaipėdos mokytojas – teatro pedagogas

Uostamiestyje jau šeštą kartą buvo išrinktas liberaliausias metų mokytojas. Šį titulą pelnė S.Dacho progimnazijos teatro pedagogas, režisierius Karolis Makauskas.

Liberaliausio mokytojo rinkimus organizuoja Klaipėdos liberalaus jaunimo organizacija. Rinkimai pirmiausia vyksta mokyklose, o jose moksleivių išrinkti liberaliausi mokytojai susikauna finaliniame etape.

Šiemet jame, kuris vyko antradienio vakarą, dėl liberaliausio mokytojo titulo varžėsi septyni pedagogai: Vida Sebeckytė iš „Versmės“ progimnazijos, Svetlana Basinava iš Gabijos progimnazijos, Daiva Mickutė iš „Vėtrungės“ gimnazijos, Audronė Nemickinė iš „Ąžuolyno“ gimnazijos, K.Makauskas iš S.Dacho progimnazijos, Veronika Jasinskienė iš „Verdenės“ progimnazijos, Vida Maksvytytė iš I.Simonaitytės progimnazijos.

Visi mokytojai prisipažino, jog nustebo, kai mokyklose juos moksleiviai išrinko liberaliausiais mokytojais, tačiau džiaugėsi ir didžiavosi tokiu įvertinimu.

Finaliniame etape mokytojams teko perkąsti suktus „Protų mūšio“ klausimus, reikšti savo nuomonę socialiniais klausimais, žaisti šaradas.

Pedagogus vertinusi komisija kone vienbalsiai nusprendė šiemet liberaliausiu mokytoju paskelbti K.Makauską. Jam atiteko pagrindinis prizas – profesoriaus Leonido Donskio įsteigta kelionė į Europos parlamentą.

Antroji vieta skirta Daivai Mickutei. Komisija ją taip įvertino todėl, kad ši mokytoja geriausiai pasirodė „Proto mūšyje“ – atsakė į penkis klausimus iš dešimties. Trečioji vieta atiteko V.Jasinskienei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

RINKIMAI

RINKIMAI portretas
balsuoti tik uz DRASOS KELIAS politine partija !!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių