KU valgykla vadinsis „KUB‘o svetaine“

Lapkritį Klaipėdos universiteto studentų miestelyje duris atvėrusiai valgyklai pagaliau išrinktas pavadinimas. KU studentai buvo kviečiami dalyvauti konkurse ir sugalvoti vardą savo naujai susitikimų ir susibūrimų vietai.

Studentai, kaip visada, buvo laibai išradingi, kūrybingi ir šmaikštūs. Pavadinimų siūlyta įvairiausių: „Po Aula“, „Langas“, „Sotus studentas“, „Dešimt“ ir kitų, tad rinktis tikrai buvo iš ko. Universiteto valgyklos „krikštamote“ tapo Švietimo vadybos magistrantė Sigita Vaitkutė, pasiūliusi valgyklą pavadinti „KUB'o svetainė“.

„Žodis KUB'o reiškia Klaipėdos universiteto bendruomenę. Ši vieta skirta ne tik amžinai išalkusiems studentams, bet ir dėstytojams, administracijos darbuotojams, bei kitam universiteto kolektyvui. Trumpai tariant - visai universiteto bendruomenei. O „svetainė“ -  kad šioje valgykloje galima ne tik gardžiai pavalgyti, bet ir gerai praleisti laiką jaukioje aplinkoje, gurkšnojant kavą su savo kolegomis ar grupės draugais. Smagu, kad universitete pagaliau atsirado tokia vieta“ - džiaugėsi magistrantė S.Vaikutė.

„KUB'o svetainės“ vardynos įvyko sausio  29 d., bendrovės „Jogundė“ direktoriui Eugenijui Milašiui apdovanojus konkurso nugalėtoją.


Šiame straipsnyje: ku valgykla

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių