KU krepšininkai pralaimėjo vilniečiams

Ir toliau kovingumo stebuklus demonstruoja Vilniaus Gedimino technikos universitetas (VGTU), kuris namuose po atkaklios kovos rezultatu 85:76 (24:21, 19:24, 23:13, 20:17) įveikė Klaipėdos universitetą (KU).

Klaipėdos komanda galingai pradėjo rungtynes ir pasinaudojo savo pranašumu žaidžiant vienas prieš vieną. Svečiai dažnai atmesdavo kamuolį laisviems ekipos draugams, kurie išnaudodavo progas. Tačiau antrojoje rungtynių pusėje jokių autoritetų nepripažįstantys vilniečiai sugebėjo pagerinti gynybą bei primesti sau naudingą rungtynių eigą.  VGTU rungtynių pabaigoje sugebėjo išsaugoti persvarą ir šventė ketvirtąją pergalę šiame sezone.

„Rungtynės buvo sunkios. Varžovai turi geresnius krepšininkus, prieš kuriuos buvo sunku gintis asmeniškai, tačiau mums pavyko sužaisti komandinį žaidimą ir kartu išplėšėme pergalę“,- po rungtynių sakė VGTU strategas Gintaras Šerkšnas.

„Nemažai žaidėjų sirguliavo, tačiau ne tai pagrindinė pralaimėjimo priežastis. Atrodė, jog vadovauju ne vyrų, o moterų komandai. Žaidėjai buvo be užsispyrimo, žaidė minkštai ir lėtai“,- auklėtiniams kritikos negailėjo KU strategas Mindaugas Mockus.

VGTU - KU 85:76 (24:21, 19:24, 23:13, 20:17).

VGTU: R.Stankevičius, M.Girnius po 18, A.Pranevičius 14.
KU: E.Lengvinas 19, T.Šaulys 14, R.Šimkevičius. J.Kazakauskas po 11.


Šiame straipsnyje: KU krepšininkai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių