Klaipėdos uostą sudrebins ledinių pojūčių naktis

Šeštadienį uostamiestyje praūš ledinių pojūčių naktis – į „Švyturio menų doką“ atkeliaus šokių muzikos renginys „Jager Vibrations“.

Kada paskutinį kartą šėlote iki ryto? O kada į vakarėlį teko brautis pro ledo sieną? Vakarėlių ciklas „Jager Vibrations“ žada nepamirštamų įspūdžių naktį pajūryje.

Susirinkusiųjų kraują kaitins net aštuoni klubinės kultūros guru: NO DJ`s projektas su Viktoru Diawara ir Erica Jennings, „The Soulhopers“, „Filtered Tools“, „Sounds Engineers“ su Akwili, Manfredas, Vidis, „Deep Inc.“ ir Saulty.

Garso ir šviesų tandemas žada nustebinti net ir daug mačiusius vakarėlių gurmanus, o įkaitusias emocijas gesins sniegas ir ledo skulptūromis tekančios šaltų gėrimų upės.

Lediniai pojūčiai prasidės prie įėjimo. Pirmieji lankytojai turės įveikti storą ledo sieną, naudodami benzininius pjūklus, kirtiklius ir ugnį. Pralaužę ledus, „klubinėtojai“ pateks į šokių muzikos oazę, kur kūnus persmelks ledinės šokių muzikos ritmai. Pasak organizatorių, vakarėliui ruošiamą garso ir apšvietimo sistemą teigiamai įvertino pasaulinio garso klubų atlikėjai Davidas Guetta, Sasha, Arminas van Burenas, Tiesto.

„Dažnai dalyvaujame įvairiuose vakarėliuose Vilniuje bei Kaune. Tačiau kiekvieną kartą, kai vykstame į pajūrį, apima ypatingas jausmas. Neabejoju, kad tai bus įsimintina šokių naktis Klaipėdoje“, – kalbėjo NO DJ`s projekto atstovė E.Jennings.

NO DJ`s, „The Soulhopers“, „Filtered Tools“, „Sounds Engineers“ su Akwili ruošia pašėlusius „live“ pasirodymus. Vakarėlio atmosferą kaitins go-go šokėjos bei teatrališki šou elementai. Įkaitusius kūnus gaivins lediniai pojūčiai – malonią vėsą skleis ledo skulptūros, specialiai vakarėliui užsakytas sniegas leis pasijusti tarsi žiemos šokių arenoje po atviru dangumi.

„Jager Vibrations“ – tai naujas ambicingų renginių ciklas, kuriuo norime praskaidrinti kiek monotonišką ir nusilpusį pastarojo meto naktinį gyvenimą. Tam, kad renginys dar ilgai išliktų atmintyje, į vieną vietą subūrėme tos srities profesionalus. Žinantys, kas yra geras laisvalaikis, tikrai neliks abejingi šiai ledinių pojūčių nakčiai“, – įsitikinęs vienas iš renginio organizatorių Arnas Repečka.

Vakarėlio pradžia Klaipėdos „Švyturio menų doke“ – 22 val.

Gruodžio 3-iąją „Jager Vibrations“ persikels į Vilnių, menų fabriką „Loftas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių