Klaipėdos rajone žmoną sumušė Jordanijos pilietis

Smurtas šeimoje nesiliauja – savaitgalį stipriosios lyties atstovai smurtavo prieš žmoną, sugyventinę ir sūnų.

Į policijos pareigūnus kreipėsi 1973 metais gimusi Klaipėdos rajono gyventoja. Ji pasiskundė, kad ją namuose sumušė vyras – 1951 m. gimęs Jordanijos Karalystės pilietis. Vyrą pareigūnai išsivežė į policijos komisariatą, kuriame jis buvo apklaustas. Jordanas buvo neblaivus.

Klaipėdoje 1959 metais gimęs vyras namuose smurtavo prieš savo sūnų, kuriam 22 metai. Smurtautojas laiką leidžia areštinėje.

Jam draugiją palaiko 1987 metais gimęs Skuodo rajono, Vižančių kaimo gyventojas, kuris namuose sumušė sugyventinę.


Šiame straipsnyje: smurtas šeimojesmurtas

NAUJAUSI KOMENTARAI

cxv

cxv portretas
taip jai ir reikia zinojo uz kokio kiaules eina kai galvoja tik tarpukoju

Vardas

Vardas portretas
O tai jei jis būtų iš Somalio - nerašytumėte? Domina tik jordanai? Nesuprantu, kodėl reikia pabrėžti tautybę, jei jūs ne naciai?!

Tiksliau.

Tiksliau. portretas
Jordanijoje gyvena musulmonai arabai. Nereikėjo prasidėti ir siekti tokos "egzotikos". Ne pirmas kartas, kai moterys, prasidėjusios su musulmonų pasaulio atstovais tampa antrarūšiais žmonėmis - tokios jau jų tradicijos. Krikščionys viduramžius išgyveno, turėjo reformatų judėjimą, kuris humanizavo krikščionybę, o musulmonai savo viduramžius išgyvena dabar - skirtumas maždaug tiek pat metų, kiek skiriasi krikščionybės ir islamo atsiradimai. Reikia, oi reikia jiems sulaukti dar savo Liuterio.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių