Klaipėdos rajone – SMS nebalsuoti už vieną kandidatą

Klaipėdos rajono policijos pareigūnai aiškinasi, kas šeštadienį rinkėjams siuntinėja SMS trumpąsias žinutes, raginančias nebalsuoti už vieną kandidatą.

Jį apie tokio turinčio žinutes informavo gyventojai, kuriuos pasiekė tokie SMS‘ai.

Žinutės turinio apstulbintas politikas kreipėsi į Klaipėdos rajono policijos komisariatą, kad pareigūnai išsiaiškintų SMS siuntinėtoją. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl trukdymo rinkėjams pasinaudoti rinkimų ar referendumo teise.

Gargždų vienmandatėje apygardoje į Seimą prasibrauti stengiasi 13 kandidatų.

Policijos departamento teigimu, pareigūnai šeštadienį sulaukia daug skambučių ir informacijos apie galimus rinkimų  pažeidimus. Visi pranešimai nuodugniai tikrinami.

Papildyta:

Portalo kl.lt redakciją pasiekė vienos gargždiškės skundas, kad ji šeštadienį agituojama balsuoti už konkrečią kandidatę Gargždų apygardoje. „Esu šokiruota. Iš kur jie gavo mano telefono numerį. Norėčiau, kad toks pažeidimas būtų užregistruotas, nes nemanau, kad taip galima elgtis, juo labiau kai rinkimų agitacija jau yra draudžiama“, - teigė gargždiškė.

Ji nusprendė apie gautą SMS žinutę pranešti policijai arba rinkimų prievaizdams.


Šiame straipsnyje: Seimo rinkimaikandidatai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Sigitas

Sigitas portretas
Tokią žinutę gavau ir aš.Na ir kas, jug aš pats žinau už ką man balsuoti.Advokatai man nereikalingi, nes aš ne avinas vedamas į skerdyklą.

zxcv

zxcv portretas
Tai uz ka ten raginama nebalsuoti?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių