Klaipėdos „Neptūnui“ aludarių parama

Klaipėdos miesto savivaldybėje bendrovė „Švyturys-Utenos alus" pasirašė rėmimo sutartį su uostamiesčio krepšinio klubu „Neptūnas".

Klaipėdos meras Rimantas Taraškevičius, sveikindamas sutarties pasirašymo dalyvius pastebėjo, kad uostamiesčio aludariai daugelį metų rėmė ir remia Lietuvos krepšinį, tačiau pastaraisiais metais bendrovės dėmesys buvo skirtas labiau garsiausiems mūsų šalies krepšinio gigantams.

„Malonu, kad dabar garsiausieji Lietuvos aludariai lyg ir sugrįžo į namus - jie rems Klaipėdos „Neptūną". Uostamiestyje išauginta ir subrandinta ne viena pasaulinio ir europinio garso krepšinio žvaigždė, tad tikiuosi, kad aludarių parama padės „Neptūno" krepšininkams sėkmingai eiti pergalių keliu", - sakė R.Taraškevičius.

Aludarių vadovas Rolandas Viršilas sakė, kad šiemet nutarta žengti seniai lauktą žingsnį - įsilieti į Klaipėdos „Neptūno" rėmėjų gretas.

„Būtina sudaryti sąlygas uostamiesčio krepšininkams nuolat augti ir tobulėti, aš tikiu, kad „Neptūnas" pajėgus kovoti dėl LKL medalių", - sakė R.Viršilas.

Pasak „Neptūno" direktoriaus Egidijaus Prižginto, parama klubui reikalinga ir padės gerinant sportinius rezultatus, be to, tarp klubo rėmėjų atsiradę aludariai padės sėkmingiau ieškoti ir gauti paramos. Jo žodžiais tariant, „Neptūnas" tikrai stengsis pateisinti visų lūkesčius ir auginti naujas Lietuvos krepšinio žvaigždes.

Paramos sutartis pasirašyta metams, tačiau R.Viršilas patikino, kad jau dabar numatyta sutartį pratęsti.


Šiame straipsnyje: NeptūnasŠvyturys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių