Klaipėdos dramos teatro bilietus platins „Tiketa“

Lietuvos bilietų platinimo bendrovė „Tiketa“ kovo pradžioje pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Klaipėdos dramos teatru. Nuo šiol spektaklių lankytojai bilietus į Klaipėdos dramos teatro pasirodymus gali įsigyti visose „Tiketos“ kasose, internetu arba rezervuoti telefonu.

„Neabejojame, kad ši partnerystė bus abipusiai naudinga. Klaipėdos dramos teatro žiūrovai galės patogiau nusipirkti bilietus į jiems patinkantį spektaklį, teatro kolektyvas turės mažiau techninių ir administracinių rūpesčių, o „Tiketa“ teatro mėgėjams galės pasiūlyti dar platesnį spektrą aukštos kokybės kultūrinių renginių“, - teigia „SEVEN Entertainment“ grupės generalinis direktorius Vidmantas Šiugždinis.

Bilietų platinimo bendrovė „Tiketa“ per metus planuoja išplatinti apie 30 tūkst. bilietų į daugiau nei 100 Klaipėdos dramos teatro spektaklių. Žiūrovai galės pamatyti tokius spektaklius kaip „Įnamis“, „Jausmų tektonika“, „Viskas apie moteris“, „Vakarienė su idiotu“, rengiamas premjeras „Mergaitė, kurios bijojo dievas“, „Aikštelė“ bei kitus teatro renginius. Artimiausias šio teatro spektalis - I. Šeiniaus „Kuprelis“.

„Bilietų platinimas paprastai teatro kolektyvui kelia nemažai rūpesčių ir mums ne taip paprasta įsidiegti elektroninės prekybos naujoves. Perduodami šią sritį bilietų platinimo profesionalams tikimės, kad žiūrovai iš įvairių Lietuvos miestų bilietus į mūsų spektaklius galės įsigyti pačiu patogiausiu būdu“, - pasakojo Klaipėdos dramos teatro vadovas Gediminas Pranckūnas.

Šiuo metu didžiausia Lietuvos bilietų platinimo bendrovė „Tiketa“ bendradarbiauja su beveik trimis dešimtimis teatrų, spektaklių organizatorių ir teatro laboratorijų.

„Tiketa“ priklauso grupei „SEVEN entertainment”, vienijančiai įvairiose pramogų srityse pirmaujančias Lietuvos bendroves, užsiimančias arenų valdymu, renginių organizavimu ir bilietų platinimu.


Šiame straipsnyje: Tiketaklaipėdos dramos teatras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių