Klaipėdos arena suspindo grožiu ir sveikata

Penktadienį uostamiestyje atidaryta tris dienas truksianti paroda Grožis ir sveikata 2012”. Šis renginys skirtas grožiui, madai ir sveikatai.

Parodos atidarymo šventę papuošė svarbiausių istorinių epochų moters grožio etalonai – nuo senovės Egipto iki šių dienų.

Tai – vienintelė paroda Vakarų Lietuvoje, kurioje tiek specialistas, tiek vartotojas vienoje erdvėje gali susipažinti su grožio ir sveikatinimo priemonių ar paslaugų  naujovėmis, tiesiogiai bendraujant su produktų gamintojais ar atstovais bei paslaugų teikėjais.

Labai džiaugiuosi, kad jau aštuntą rudenį Klaipėdoje mes ne tik ieškome, bet ir tariamės, kaip geriau atrasti grožį ir sveikatą. Tikiuosi, paroda taps svarbiu renginiu, kuriame bus galima pasidalinti patirtimi tarp pirkėjo, vartotojo, pardavėjo, gydytojo ir grožio specialisto. Linkiu, kad grožis gelbėtų pasaulį”, –  atidarydamas parodą kalbėjo Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.

Renginyje šiemet sulaukėme žymiai daugiau dalyvių, jų yra net 125, jie daugiausiai iš Lietuvos, bet yra svečių iš Latvijos ir iš Estijos. Dalyviai, bent jau pernai, buvo labai patenkinti šia paroda, nes lankytojų buvo tikrai labai daug”, – kalbėjo parodos organizatorė, bendrovės “Expo vakarai” direktorė Tatjana Kravcova.

Įdomu tai, kad per visas tris parodos dienas vyks labai daug konkursų, pristatymų, pasirodymų, seminarų ir mokymų. Renginio organizatoriai tikina, kad tikrai bus ką pasižiūrėti ir paklausyti.


Šiame straipsnyje: Grožis ir sveikata

NAUJAUSI KOMENTARAI

įdomu

įdomu portretas
kokia įėjimo kaina?

iejimo -

iejimo - portretas
20, isejimo - 35LT

Marina

Marina portretas
Realybeje viskas daug grazau atrode,nelabai profesionalios nuotraukos ,kas nusisukes ir t .t ,arba puse stendo ,pateike ponas fotografas neprofesionaliai ,zodziu gal pasimokykite o paskui uzsiimkite ,sekmes.... gal dar kas is paciusiu viska savo akimis sutiks su manimi
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių