Klaipėdoje nužudyti du vyrai (papildyta)

Klaipėdą drebina drastiški nužudymai. Trečiadienį sunkių sužeidimų patyrė ir mirė nukraujavę du vyrai. Vieno nusikaltimo kaltininkas - benamio likimo brolis, kito - pažįstama moteris.

Kovo 24 dieną apie pusę šeštos vakaro greta nebeveikiančio Kalotės sąvartyno žmogus stebėjo dviejų benamių konfliktą. Pradžioje drauge girtavę vyrai kažko susibarė ir pradėjo kilnoti rankas.

Įvykio liudininkas matė, kaip 59 metų vyras subadė greta sąvartyno pašiūrėje gyvenusį 68 metų vyrą. Šis patyrė sunkių sužalojimų ir nukraujavęs mirė vietoje.

Policininkai ten pat sulaikė kaltininką, bet vyras buvo girtas, tad tądien jį apklausti nepavyko. Manoma, kad kruvinas konfliktas kilo dėl mažareikšmio preteksto.

Tą pačią dieną prieš vidurnaktį policininkai skubėjo į Minijos gatvės 157 namą. Čia vieno buto vonioje aptiktas negyvas 43 metų vyras.

Ant velionio veido, kaklo ir plaštakų ryškėjo peiliu paradytos žaizdos. Greičiausiai ir šis vyras mirė nuo vidinio ir išorinio nukraujavimo. Tikslesnę mirties priežastį nustatys teismo medicinos ekspertai.

Neoficialiais duomenimis, nužudytasis buvo nakvynės namų gyventojas ir dažnai lankydavosi pas 29 metų moterį. Nusikaltimas galbūt įvykdytas todėl, kad vyras nenorėjo išeiti iš draugės buto, o ši nerado kito būdo jį išprašyti.

Buto šeimininkė įvykio metu buvo neblaivi.


Šiame straipsnyje: žmogžudystė Klaipėdoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių