Klaipėdoje nuo kitų metų brangs verslo liudijimai

Nuo kitų metų Klaipėdoje 90 litų brangiau kainuos verslo liudijimai. Tokie planai pristatyti savivaldybės Finansų ir ekonomikos komitete.

Brangimas esą neišvengiamas, nes padidinus minimalią mėnesio algą iki 850 litų, esą kilo būtinybė didinti ir verslo liudijimų įkainius.

Klaipėdoje siūloma nustatyti pagal įstatymą leidžiamą mažiausią metinį mokestį, kuris sieks 1 tūkst. 530 litų.

Įstatymu leidžiama nustatyti lengvatas socialiai remtinoms gyventojų grupėms - šiems asmenims bus taikoma 50 procentų verslo liudijimo įsigijimo lengvata.

„Yra siūloma, kad Klaipėdos miesto savivaldybė nekeistų savo politikos. Bet kadangi minimali alga šiais metais buvo padidinta 50 litų, tai neišvengiamai turi didėti ir verslo liudijimų metinis mokestis“, – sakė Klaipėdos vicemeras Artūras Šulcas.


Šiame straipsnyje: verslo liudijimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimas

Rimas portretas
Minimali alga padidėjo 50 litų, o kodėl verslo liudijimų kaina didės 90 litų? Dar vežkimės diržus, bet jau ....anoreksija.

Vaida.

Vaida. portretas
pritariu Rikui, šulcai tavo komentaras prasilenkia su sveiku protu.. bet jau nestebinat.. tikėjomės iš liberalų daugiau.. deja šnipštas.. nei iš kongo naudos kaip iš mero.. tyla, ramybė ir rūtų kvapas Klaipėdos.. ilsėkitės ramybėj iki kitų rinkimų...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių