Klaipėdiečių pamėgtą laikrodį užpuolė gedimai

Tikriausiai ilgesnį laiko tarpą Klaipėdoje gyvenantys asmenys važiuodami ar eidami Pilies gatve nuo senosios perkėlos iki Žvejybos uosto dažnai dirsteli į senąjį ant laivų gamyklos pastato esantį laikrodį.

Dar iki išmaniųjų telefonų ir „internetinės revoliucijos“ laikmečio šis laikrodis - termometras buvo viena iš nedaugelio priemonių realiu laiku sužinoti uostamiestyje vyraujančią oro temperatūrą. Tačiau pastarąsias savaites klaipėdiečiai vietoj tikslaus laiko ar oro temperatūros, senajame laikrodyje galėjo išvysti tik juodą ekraną.

Portalui kl.lt pasidomėjus apie situaciją, bendrovės „Vakarų laivų gamykla“ Turto valdymo tarnybos direktorius Edvardas Jelenskis teigė, jog laikrodis šiuo metu yra remontuojamas.

„Šiuo metu laikrodis yra remontuojamas, nes sugedo viena jo elektronikos dalių. Neseniai buvome suremontavę šį laikrodį, tačiau elektronika vėl pavedė. Tad dabar ketiname imtis papildomų priemonių, kad ateityje gedimų būtų kuo mažiau. Artimiausiu metu ketiname keisti ir iškabą, tad tuo pačiu vėl sutvarkysime ir laikrodį“

Pasak E. Jelenskio laikrodis - termometras turėtų vėl pradėti veikti kitos savaitės pradžioje, tad nostalgiją jaučiantiems klaipėdiečiams šio miesto simbolio „sugrįžimo“ ilgai laukti nereikės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Snow

Snow portretas
J8s ten redakcijoje visai nupušote: rašote apie "VLG", o foto dedate "Baltijos" laivų statyklos. Neskiriate įmonių?

kontrole

kontrole portretas
Pasidomek, kam priklauso tavo baltijos statykla... Teisingai viska parase.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių