Klaipėdiečiams už nuopelnus versle – „Darbo žvaigždės“

Už nuopelnus versle aukščiausias Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų apdovanojimas „Darbo žvaigždė“ vakar įteikta dviems uostamiesčio įmonių vadovams.

„Darbo žvaigždės“ apdovanojimas pirmą kartą buvo įsteigtas 1939 metais. Jis turėjo valstybės ordino statusą. „Darbo žvaigžde“ už nuopelnus Lietuvos ūkio gerovei buvo pagerbiami labiausiai pasižymėję verslininkai bei tarnautojai. Prieškario metu rūmų teikimu Ordiną skirdavo Finansų ministras, o jį teikdavo Respublikos Prezidentas.

Vakar šis garbingas Lietuvos prekybos pramonės ir amatų rūmų apdovanojimas įteiktas bendrovės „Pamario troba“ direktoriui Juozui Raišučiui ir „Medicinos bankas“ Klaipėdos filialo vadovui Vaidotui Vyšniauskui.

O Lietuvos prekybos pramonės ir amatų rūmų padėkos ženklus gavo bendrovės „Frydricho pasažas“ direktorius Aidas Kaveckis bei įmonės „Kleta“ vadovas Arūnas Kuraitis.

Iškilmingame renginyje už aktyvų bendradarbiavimą su Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmais padėkos įteiktos „Klasco“ generaliniam direktoriui Audriui Paužai, „Phillip Moris Baltic“ korporatyvinių reikalų vadovui Gintautui Dirgėlai ir bendrovės „Karpis“ direktoriui Raimundui Karpavičiui.

„Tikimės, kad ateinantys metai bus sėkmingi ir būsimos permainos verslui bus teigiamos“, – vylėsi

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentas Benediktas Petrauskas.

Klaipėdos Prekybos, pramonės ir amatų rūmai krašte veikia nuo 1919 metų ir yra didžiausia verslo savivaldos organizacija Vakarų Lietuvoje, vienijanti 230 įmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių