Klaipėdiečiai plušo kiemuose

Savaitgalį klaipėdiečiai, apsiginklavę kastuvais ir kirtikliais, rinkosi valyti savo kiemų. Gyventojai nukasė šaligatvius, automobilių stovėjimo vietas, įvažiavimus.

Talkos daugiabučių namų kiemuose prasidėjo ankstyvą šeštadienio rytą. Dalis gyventojų savo kiemus skubėjo valyti ir sekmadienį.

Ypač aktyvūs buvo pietinės dalies miesto gyventojai. Talkos vyko Statybininkų prospekte, Šiaulių, Smiltelės, I.Simonaitytės gatvėse esančių daugiabučių namų kiemuose.

Aktyvūs buvo ir Žvejybos uosto rajono gyventojai. Gausios pajėgos susirinko valyti Nidos 40 daugiabučio namo kiemo. Kartu su gyventojais savaitgalį čia darbavosi ir bendrovės „Marių valdos“ traktoriukas. Minijos gatvės 11 namo gyventojai savo kieme plušėjo sekmadienį.

Valyti daugiabučių namų kiemų gyventojai rinkosi ir anksčiau. Iki savaitgalio talkos buvo įvykusios kai kuriuose Taikos prospekto, Reikjaviko, Smiltelės gatvių daugiabučių namų kiemuose.

Talkų iniciatoriai kaimynus apie savaitgalį vyksiančias talkas informavo skelbimais. Gyventojai buvo raginami nepamiršti ne tik įrankių, bet ir kaimymo.

„Gyventojai yra pakankamai aktyvūs. Smagu, kad ir jie patys rūpinasi savo kiemais. Bet koks prisidėjimas yra sveikintinas. Daug lengviau mūsų darbuotojams. Stengiamės padėti talkų organizatoriams. Paskoliname įrankius“, - tvirtino Bendrovės „City Sevice“ Klaipėdos padalinio vadovas Mindaugas Genys.

Valyti kiemų gyventojai rinkosi ir kituose šalies miestuose.


Šiame straipsnyje: sniegaskiemų valymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių