Klaipėdiečiai plūdo lankyti artimųjų kapų

Visų šventųjų dieną, lapkričio 1-ąją, uostamiesčio kapinėse apstu giminaičių ir draugų kapus lankančių žmonių.

Prie Joniškės ir Lėbartų kapinių automobilių srautus reguliuoja gausios policijos pareigūnų pajėgos.

Prie Joniškės kapinių Kelių policijos biuro pareigūnai sulaikė neblaivų vairuotoją. 60-metis vyrui nustatytas 1,29 prom. girtumas.

Daugiau incidentų ar avarijų neužfiksuota.

Dėl Joniškės gatvės rekonstrukcijos, Joniškės gatve nuo Mokyklos gatvės, motorinių transporto priemonių eismas yra draudžiamas. Kapines čia galima pasiekti tik pėsčiomis.

Automobiliais Joniškės kapines galimas privažiuoti tik per Liepų gatvę: Joniškės gatve, Klemiškės gatve, Rūko gatve, Jaunystės gatve.

Lėbartų kapines klaipėdiečiai raginami pasiekti aplinkkeliu, nes nuo Rimkų viaduko iki Lėbartų eismas yra  draudžiamas. Čia gali važiuoti tik viešasis transportas.

Miestelėnams siūloma naudotis viešuoju keleiviniu transportu.


Šiame straipsnyje: KlaipėdaVėlinės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Rasa

Rasa portretas
Ačiū autobusų parko vairuotojams ir administracijai, kurie pasistengė, kad autobusas kursuoja po autobuso. Jokių spūsčių, jokių eilių, laisvai sėdima. Važiavau 01 d. apie 13 val. Grįžtant tas pats. Ačiū.

rosas

rosas portretas
Na del autobusu eismo tai sutinku.Taciau buvo sumaisties Joniskes kapinese,nes neaisku,kur kursuos autobusas(117),ar link Lebartu,ar i Miesto ligonine.Uzjauciu vairuotojus,nes jiems teko nelengvas isbandymas issaiskinti tai ilipantiems.o galejo kaip nors sia problema ispresti,kad ir lenteles su kriptim,kur vaziuos. siaip autobusai kursavo pavyzdingai daznai,tik zmoniu kultyros dar truksta,braunasi i vidu vietoj to,kad tvarkingai sustoti ir ilipti nesistumdant...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių