Kelininkai: padėtis Klaipėdos gatvėse kontroliuojama

Uostamiestis sulaukė sinoptikų jau kelias dienas žadėtų kritulių. Tačiau tam kelius prižiūrinti įmonė „Specialus autotransportas“ rengėsi iš anksto.

Nuo pirmos valandos nakties iki keturių ryto pagrindines miesto gatves, įkalnes, nuokalnes ir tiltus druskos mišiniu barstė du kompanijos automobiliai. Pusę penkių, pradėjus intensyviai snigti, į Klaipėdos gatves pajudėjo šešiolika keliams valyti skirtų transporto priemonių, kurios dirba ir šiuo metu.

„Sninga ir dabar, bet jau ne taip intensyviai. Didžiausio kiekio kritulių uostamiestis gavo nuo pusės penkių iki pusės aštuonių, pačiu sudėtingiausiu mūsų darbui dėl didelio eismo gatvėse metu, tačiau mes buvome tam pasirengę, su šiuo iššūkiu susitvarkėme ir padėtį kontroliuojame,“ - teigia “Specialaus autotransporto“ logistikos direktorius Rimantas Strakšys.

Per pastarąją parą druskos išberta apie 40 tonų, tačiau „Specialaus autotransporto“ barstytuvai nesustodami dirba ir toliau.

„Sulaukėme tikrai didelio kiekio kritulių. Per valandą sniego prikrenta apie tris centimetrus. Nors dabar sninga jau ne taip gausiai, savo darbus tęsiame, kad svarbiausi Klaipėdos keliai būtų tvarkingi ir netrikdytų eismo,“ -  pasakoja “Specialus autotransportas“ logistikos direktorius Rimantas Strakšys.

Anot sinoptikų, apie 16 valandą uostamiestyje turėtų nustoti snigti ir iki 22 dienos ryto kritulių Klaipėdoje nenumatoma. 


Šiame straipsnyje: sniegasgatvių valymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių