Kapinėse prekiaujama ir „naminuke“

Prieš Vėlinės Lėbartų kapinių prieigose galima įsigyti ne tik gėlių, žvakių, bet ir naminės degtinės iš musių pilno butelio bei užkandos.

Pranešimo, kad Lėbartų kapinių prieigose prekiaujama ne tik gėlėmis, žvakėmis, bet ir namine degtine iš automobilio, Klaipėdos policijos Viešosios tvarkos biuro Prevencijos skyriaus pareigūnai sulaukė vakar.

Pareigūnai nuvyko į įvykio vietą. Čia jie sulaikė 41 metų Klaipėdos rajono gyventoją. Pagrindinis moters verslas - prekyba gėlėmis. Papildomai ji bandė užsidirbti ir parduodama naminę degtinę.

„Prieš Vėlines dienos šaltokos. Tad prekiautojams gėlėmis ar kapinių lankytojams neprošal pasiūlyti ir gurkšnelį stipresnio gėrimo“, - kalbėjo moteris siūlydama prekę.

Pasak pareigūnų, siūlomas produktas buvo ne pačios geriausios kokybės. Butelyje plaukiojo daug musių ir neaiškios kilmės žalias glitus objektas.

Klientams prekeivė tiekė ir užkandą. Pažeidėjos automobilyje aptikta virtų bulvių, dešros, kibiriukas sriubos, termosas su kava.

Iš viso pareigūnai rado apie pusantro litro skysčių, skleidžiančio naminės degtinės kvapą. Pažeidėja anksčiau už panašią veiklą nebausta. Jai gresia administracinė atsakomybė.


Šiame straipsnyje: Vėlinės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių