Ingai Rinau renkami pinigai

Klaipėdos socialinės ir psichologinės pagalbos centras penktadienį išplatino pranešimą, raginantį dėl dukters Luisos globos kovojančiai Ingai Rinau paaukoti pinigų.

Siekiant sustiprinti I.Rinau gynybą teismuose, Vokietijoje atidaryta specialioji sąskaita banke, į kurią visi, palaikantys vaiko netekusią motiną, gali paaukoti pinigų. Taip pat pinigų galima paaukoti ir siunčiant SMS žinutę.

Iki šiol Ingai Rinau Vokietijoje atstovavo valstybės paskirtas advokatas. Jos dukters Luisos globą teismas išimtinai skyrė tėčiui Michaeliui Rinau. Nors mama ne kartą kreipėsi į teismą dėl apeliacijos, visi jos prašymai buvo atmesti.

Pagalbos centro išplatintame pranešime taip pat rašoma, jog kompetentingos advokatų kontoros Vokietijoje ieškoma per Lietuvos teisininkų partnerius užsienyje, Vokietijoje gyvenančius lietuvius, Lietuvos ambasadą Vokietijoje. Kai tik Inga Rinau pasirinks jai atstovausiančius teisininkus Vokietijoje, visuomenė bus apie tai informuota.

"Pažįstame Ingą jau daugiau nei dvejus metus. Ji - atsakinga ir savo vaikus mylinti mama. Jos ir vaikų ryšys yra labai stiprus," - tvirtino Klaipėdos socialinės ir psichologinės pagalbos centro vadovė Jurgita Poškienė.

Specialiąją sąskaitą, į kurią patekusios lėšos bus skirtos tik teisinėms konsultacijoms Vokietijoje apmokėti, atidarė minėtas pagalbos centras.


Šiame straipsnyje: rinau

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių