Iki Jūrų muziejaus nereikės eiti pėsčiomis

Pasibaigus vasaros sezonui Jūrų muziejuje startuoja akcija „Muziejus veža“. Nors nuo spalio vidurio iki balandžio vidurio muziejus ir delfinariumas dirba tik savaitgaliais, tačiau lankytojams siūloma papildomų nemokamų paslaugų ir pramogų.

Ne sezono metu bilietų kaina į muziejų ir delfinariumą yra mažesnė. Taip pat tik šiuo metu galima įsigyti specialų šeimyninį bilietą, kuriam taikomos papildomos nuolaidos.

Dar viena naujovė: tik šaltuoju metu laiku, nuo lapkričio 7 dienos, rengiamos specialios popietes muziejuje ir delfinariume, kurias veda akvariumo specialistai, gyvūnų prižiūrėtojai, treneriai. Šios popietės delfinariume yra nemokamos, muziejuje vedamos lankytojams, nusipirkusiems bilietą.

Delfinariume su lankytojais bendraus treneriai, kurie papasakos apie savo darbą, parodys, kaip gyvena delfinai tada, kai nevyksta pasirodymai. Muziejuje laukia įdomūs susitikimai su ruonių, pingvinų ir Šiaurės jūrų liūtų prižiūrėtojais, galimybė pamatyti akvariumo užkulisius, žuvų šėrimą.

Bene viena pagrindinių problemų, atbaidančių lankytojus nuo apsilankymo muziejuje tada, kai lyja ar sninga buvo ta, kad nuo kelto du kilometrus reikėdavo iki muziejaus kulniuoti pėsčiomis. Tai itin trikdydavo lankytojus su mažamečiais vaikais.

Dabar lankytojai yra nemokamai pavežami  muziejaus autobusu. Autobusas laukia lankytojų, kurie atsikelia 10.00, 11.30 ir 14.30 val. keltais. Iš muziejaus autobusas veža lankytojus į 14.30 ir 17 val. keltus.

 


Šiame straipsnyje: Jūrų muziejus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių