Į naujus parodos „Mona“ namus laimę neš šukės

Uostamiestyje trečiadienį duris atvėrusioje būsto įrengimo ir baldų parodoje „Mona – modernūs namai“ dužo šukės, liejosi šampanas ir pokšėjo konfeti fejerverkai.

Pateisindami renginio šūkį „Taip gyventi patogiau“, organizatoriai vietoje įprasto juostelės perkirpimo pasirinko originalią simbolinę ceremoniją. Uostamiesčio merui Rimantui Taraškevičiui buvo pasiūlyta išbandyti parodos atidarymo dalyvių akyse pripūsto fotelio patogumą.

Visai ne pagal scenarijų sudužus šampano taurėms, šis prietaringas ženklas buvo sutiktas kaip gera lemiantis – esą į naujus „Mona“ namus šukės atneš laimę.

Tradicinė bendrovės „Expo Vakarai“ rudeninė paroda šįsyk vyksta naujoje vietoje – buvusiame prekybos centre „Senukai“ Artojo gatvėje.

Organizatoriai viliasi, jog šios patalpos tiek klaipėdiečiams, tiek miesto svečiams bus strategiškai patrauklesnės bei patogesnės, o ratuoti lankytojai čia ras pakankamai vietos savo automobiliams pastatyti.

Penktą kartą vykstančioje parodoje „Mona – modernūs namai“ pristatomi įvairaus stiliaus baldai, interjero detalės bei medžiagos, santechnika, šildymo įrenginiai, buitiniai prietaisai ir namų apyvokos reikmenys.

Tad paroda bus aktuali ne tik ieškantiems naujovių, įdomių interjero sprendimų, bet ir konkrečių daiktų savo namams, buičiai.

Šįsyk savo prekes ir paslaugas siūlo šiek tiek mažiau dalyvių nei ankstesniais metais, didžioji jų dalis – iš Klaipėdos. Paroda ne pirmus metus sulaukia ir dalyvių iš kaimyninės Latvijos dėmesio.

Šiemečio renginio išskirtinė naujovė – „Menininkų galerija“, kurioje savo darbus demonstruoja menininkai, profesionalių kūrėjų darbus pristato uostamiesčio „Baroti“ galerija bei galerija internete paveikslai.lt.

Parodos metu vyks ir nemokamos dekupažo pamokos, tad mėgstantieji rankdarbius savo namams galės susikurti originalių aksesuarų.

Verslo atstovams penktadienį 14 val. bus surengtas seminaras „Efektyvus eksporto vystymas“.

Trečiadienį – penktadienį paroda veiks nuo 10 iki 19 val., paskutinę dieną, šeštadienį, – iki 17 val. Bilietų kainos – po 5 litus, senjorams, studentams, moksleiviams taikoma 3 litų nuolaida.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių