Į Londoną ir Dubliną – iš Palangos

Lietuvos skrydžių bendrovė "flyLAL" vasaros skrydžių sezonu vėl skraidys iš Palangos oro uosto į Londoną ir į Dubliną. Skrydžiai iš Palangos pradedami balandžio 4 d.

"Atsižvelgdami į 2008 metų keliavimo tendencijas ir poreikius nutarėme ir kitąmet skraidinti keleivius iš Palangos. Suplanavę ir suderinę su oro uostais skrydžio laikus jau pradėjome pardavinėti bilietus vasaros sezonui - siekiame, kad mūsų šalies keliautojai ir svečiai iš užsienio šalių galėtų iš anksto planuoti keliones", - sakė "flyLAL" Pardavimų ir klientų aptarnavimo departamento direktorius Liutauras Tarabrinas.

Iš Palangos į Londoną ir Dubliną skrydžiai bus vykdomi triskart per savaitę - antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais. Skrydžiai pradedami balandžio pradžioje suteikiant galimybę jau per Šv. Velykas lietuviams patogiai atskristi aplankyti artimųjų arba sulaukti jų svečiuose pas save.

Keliaujančiųjų patogumui "flyLAL" lėktuvai skraidys į Londono Getviko oro uostą. Skrydžių bilietai iš Palangos į Londoną ir Dubliną kainuoja nuo 231 Lt su oro uosto mokesčiais.

Vasaros skrydžių sezonas prasideda nuo kovo 29 dienos, tačiau jau dabar "flyLAL" keleiviai gali įsigyti bilietus ir vasaros skrydžiams į Madridą, Londoną, Amsterdamą, Frankfurtą, Paryžių, Dubliną bei iš šių miestų į Vilnių.

Liutauras Tarabrinas pabrėžė, kad kitąmet Vilnius tampa Europos kultūros sostine, todėl tikimasi sulaukti daug užsienio svečių. Tam, kad Europos valstybių gyventojai galėtų planuoti vizitus į Vilniuje ištisus metus vyksiančius renginius, "flyLAL" suteikia galimybę skrydžių bilietus įsigyti iš anksto.

Bilietus galima įsigyti bendrovės portale www.flylal.com, kituose pardavimo portaluose, kelionių agentūrose.


Šiame straipsnyje: skrydžiai iš Palangos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių